آرشیو وبلاگ لوگو آمار وبلاگ
فایل و پروژه دانشجویی دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:48 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
شامل فایل word پایان نامه بررسی طرح تولید دو شاخ و پریز صنعتی در 53 صفحه ی قابل ویرایش
فهرست مطالب:
پیشگفتار 2-3- حقوق و دستمزد 2-6- سرمایه ثابت طرح
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول کلیات و سوابق
1-1- معرفی اجمالی پروژه 1-1-معرفی اجمالی پروژه موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:47 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو پایان نامه ارشد) گشتالت درمانی در 35 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه ی پژوهش)
همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه منبع : دارد (به شیوه APA) نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
ریشه های فلسفی و تجربی گشتالت درمانی
کار ویلیام جیمز[1]، یعنی مخالفت با عنصرنگری روانشناسی، نیز صورت ابتدایی روانشناسی گشتالت است. جیمز عناصر هشیاری را انتزاعهایی مصنوعی میدانست. او بر این تأکید داشت که ما اشیاء را به صورت کل می بینیم نه دسته هایی از احساسها(جیکوب و هیسنر[2]، 2009). پدیدارشناسی[3] مورد نظر هوسرل[4] جزیی از سیر تحولی رواندرمانی گشتالتی بوده است. پدیدارشناسی مورد نظر هوسرل عبارت بود از بررسی موضوعات آنگونه که در هشیاری انسانها تجربه می شوند. روش شناسی پدیدارشناسی عبارت است از شهود یا تمرکز بر پدیده یا موضوع، تحلیل جنبه های مختلف پدیده و آزاد کردن خویش از پیش پندارها به گونه ای که مشاهده گر بتواند پدیده مورد نظر را به دیگران بفهماند(جیکوب و هیسر، 2009). روانشناسی گشتالت اصولاً بر این دیدگاه مبتنی است که پدیده های روانشناسی یک کلیت هستند نه مجموعه از اجزا. در روانشناسی گشتالت، میدان بر مبنای شکل[5] و زمینه[6] قابل بررسی است. شکل می تواند برجسته و زمینه در حاشیه باشد. با این حال دو مفهوم شکل و زمینه نقش مهمی در منطق نظری گشتالت درمانی دارند. وقتی شکل ها ناقص یا مبهم هستند به حاشیه رانده می شوند و حواس شخص را پرت می کنند. برای نمونه، پسری که از مار می ترسد نمیتواند مفهوم مار را به طور کامل وارد ذهن خویش کند یا از آن یک شکل کامل بسازد. وقتی این پسر بتواند مارها را لمس کند و از آنها نترسد، شکل کامل می شود(شارف[7]، 2000).
[1] William James [2] Jacobs& Hycner [3] Phenomenolog [4] Husserl [5] figure [6] background [7] Sharf
در نظریهی شخصیت از دیدگاه گشتالتی، گفته میشود که آدمی به دلیل کوشش و تقلای مداوم خود در جهت تعادل حیاتی، انگیخته میشود. اینگونه تلاش و کوشش برای ایجاد تعادل حیاتی، دارای اساس و پایه غریزی است و معنی آن این است که این تعادل و توازن در نتیجهی نواخت طبیعی و خودگردان موجود زنده یا جاندار – در بین حالتهای تعادل و عدم تعادل یا توازن – به جریان افتد. اصل تعادل حیاتی[1]، موجب پیدایی ساخت ادراکهای فرد و به نظم درآوردن این ادراکها میگردد. این ادراکها نیز به نوبه خود به صورت تجربهی اصلی ادراک شکل در مقابل یک زمینه، سازمان داده میشوند. وقتی شخص یک نیاز مثل گرسنگی یا تشنگی را احساس میکند، گفته میشود که جاندار در حالت عدم موازنه قرار گرفته است. ضمنا همگامی تعادل و توازن مجدد برقرار میشود که شخص بتواند چیزی را از محیط جذب کرده و نیاز خود را برآورده سازد. پس از آنکه جاندار در حالت موازنه یا تعادل قرار گرفت، پیشنما برای ظهور یک شکل در آگاهی او، صاف و روشن و به عبارت دیگر، آماده خواهد شد. بدین ترتیب، شخص در حالت نسبتا ثابت جریانی قرار میگیرد که طی آن، یک شکل در زمینه ظاهر میشود، راهی نیز برای ارضای نیاز انتخاب میگردد، شکل از زمینه دور میشود و مجددا یک شکل در زمینه ظاهر میشود. برای توصیف نظریهی گشتالت در زمینه شخصیت، باید هم با اصل تعادل حیاتی و هم با اصل کلنگری آشنا باشیم. در توضیح اصل کلنگری باید گفت: در این اصل، دو نوع رابطه تعریف میشود. در اولین رابطه که اصطلاحا به آن ماهیت کلنگر آدمی[2] گفته میشود، این اعتقاد وجود دارد که بدن و روح آدمی، نوعی ذات وابسته به هم و غیرقابل تفکیک را تشکیل میدهند. معنی این جمله آن است که آدمی موجودی اصطلاحا یکیشده و کل است و شامل کلیت روانی و جسمانی میباشد. دومین رابطه، اصل کلنگر است که انسان و محیط او، تشکیل نوعی وحدت ارگانیسمی – محیطی را می دهند؛ یعنی آدمی و محیط او به هم بسته میباشند(برونر[3]، 2010).
[1] homeostasis principle [2] Holistic nature of man [3] Brownell
پرلز، معتقد بود که هر شخصی استعداد آن را دارد که آزادانه انتخاب کند و مسئول رفتار خود باشد. خودشکوفایی[1]دیدگاه خوشبینانه پرلز در مورد انسان بر این فرضیه او استوار است که همه موجودات زنده ذاتا به سوی خودشکوفایی کشیده میشوند. البته او این کار را به عنوان فرایندی ناتمام مینگرد: ما بهطور دائم در حال شدن هستیم، ما هرگز بهطور کامل "شکوفا نمیشویم". این تمایل به خودشکوفایی فطری، انگیزش برای کلیه رفتارهای انسان است(برونر، 2010).
[1] Self-actualization دفاع ها در گشتالت درمانی گشتالت درمانی به لزوم وجود مرز مناسبی بین فرد و دیگران برای آگاهی و پیشگیری از اختلال روانی معتقد می باشد. رشد در این رویکرد درمانی به معناری حرکت از حمایت های محیطی به سمت حمایت های شخصی می باشد. مراجعان به واسطه آگاهی لحظه به لحظه تجارب خود، به تعبیر و تفسیر تجارب وضعیت خود می پردازند. مراجعهن با دوباره تجربه کردن مشکلات و موقعیت های دردناک گذشته، کارهای ناتمام گذشته خود را که کارکرد زمان حال انان را مختل کرده است، به اتمام می رسانند(نوابی نژاد، 1388). درمانگر گشتالتی روی مقاومت ها در برابر تماس نیز تمرکز می کند . این مقاومت ها دفاع هایی هستند که انها را برای جلوگیری از تجربه کردن زمان حال به صورت کامل و واقعی پرورش می دهیم. پنج نوع مقاومت که در گشتالت درمانی به چالش کشیده می شوند عبارت اند از:
هم آمیزی[5]: عبارت است از مبهم کردن تمایز بین خود و محیط. برای کسی که به هم آمیزی گرایش دارد، بین تجربه درونی و واقعیت بیرونی مرزبندی روشنی وجود ندارد. هم آمیزی در روابط، فقدان و تعارض ها را شامل می شود، یا اعتقاد ب
موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:47 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو پایان نامه) مشکلات رفتاری هیجانی نوجوانان در 19 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه ی پژوهش)
همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه منبع : دارد (به شیوه APA) نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
تعریف مشکلات رفتاری-هیجانی
تعریف اختلالات هیجانی رفتاری به شرایطی اطلاق می شود که در آن پاسخهای هیجانی و رفتاری در مدرسه با هنجارهای فرهنگی، سنی، قومی تفاوت داشته باشد بطوریکه به عملکرد تحصیلی فرد، مراقبت از خود، روابط اجتماعی، سازگاری فردی، رفتار در کلامی و سازگاری در محیط کار نیز تاثیر منفی بگذارد در بیشتر موارد، معلمان و همکلاسی ها آنان را طرد می کنند و در نتیجه فرصتهای آموزشی آنان کاهش می یابد(برنون و پرسی، 2007 به نقل از تکلوی 1390). اختلالات رفتاری-هیجانی به دو دسته برونی سازی و درونی سازی تقسیم می شوند.اختلالات برونی سازی در برگیرنده دو گروه رفتارهای قانون شکنانه و پرخاشگرانه بوده و شامل اختلال نارسائی توجه، اختلال سلوک و اختلال نافرمانی مقابله ای است.اختلالهای درونی سازی شامل اختلال هائی است که نمود نشانه های بیماری بر خود فرد است. مانند افسردگی، اضطراب، شکایات جسمانی(خانجانی و هداوند خانی، 1391). شواهد نشان می دهد که در بسیاری از موارد مشکلات رفتاری و روانی به صورت خفیف در کودکان و نوجوانان وجود دارد بدون آنکه توسط خانواده یا معلم تشخیص داده شود و تنها زمانی که به علل مختلفی که مرتبط با کودک و شیوه برخورد اطرافیان با وی و بروز بحرانهائی چون مرگ و طلاق والدین و مشکلات مدرسه است تسریع شده و تظاهر می بابد و به دلیل عدم تشخیص و درمان به موقع به عواقب نامطلوب همچون بزهکاری، حادثه پذیری و سوء مصرف مواد می شود.(خانجانی و هداوندخانی، 1391).......... ................. ..................... ................................ اثرات طلاق بر نوجوانان طلاق و جدا شدن والدین بر نوجونان تاثیر منفی و طولانی مدت دارد ( چارلز، 2011، هلن و میلر، 2010) که زیر به بعضی از آنها اشاره می شود:
خشم و پرخاشگری به عنوان یک رفتار نامطلوب و نابهنجاری است که در نوجوانانی که خود را قربانی جدایی و طلاق والدین خود میدانند نسب تا شایع است و در پسران بیش از دختران مشاهده میشود. کمبود توجه و فقدان مراقبتهای عاطفی لازم، محرومیتهای نامطلوب عاطفی، فقدان نظام تربیتی پایدار و تهاجم و تخاصم مشاهده شده در رفتار والدین و فضای لبریز از نفرت و خشم از مهمترین علل اصلی پرخاشگری در این نوجوانان است. نوجوان ممکن است از یک یا هر دوی والدین عصبانی بوده و متنفر باشد. او ممکن است یکی از والدین را مسئول از هم پاشیدگی خانواده بداند. ممکن است این والد را به خاطر محروم کردن او از عشق والد دیگر سرزنش کند. اغلب اوقات، والدی که حضانت نوجوان را بر عهده گرفته، باید خشم او را نیز تحمل کند.
اگر نوجوان سپری کردن ساعتهای طولانی در خارج از خانه با دوستان خود را آغاز نموده، حتما این موضوع را بررسی کنید. در حین دوره تغییر و تحول پس از طلاق، نوجوان به شدت به همسالان اعتماد میکند، گاهی اوقات حتی نسبت به کسانی که نمیشناسد. به خصوص اینکه نفوذ دوستانش بر او بسیار قوی است. حال اگر دوستانش انحرافات اخلاقی یا مشکلات رفتاری داشته باشند، احتمال اینکه او گام در مسیری اشتباه بگذارد، بسیار بالا خواهد بود. البته باید این مسئله را نیز در نظر داشته باشیم که گروهی از نوجوانان، از داشتن رابطه اجتماعی با همسالان خود اجتناب میکنند، چون میترسند که دیگران به روابط آنها در خانه پی ببرند و با برچسب منفی شناخته شوند، و از این بابت نگران و وحشتزده هستند.
همه نوجوانان در زمانهایی احساس غم و ناراحتی میکنند. توجه داشته باشید اگر وقفهای در فعالیت نوجوان ایجاد شود، میتواند اثرات افسردگی در آنها داشته باشد. طلاق والدین و از دست دادن یکی از آنها میتواند علت بروز افسردگی در نوجوانان باشد، البته تمام بچههای طلاق از افسردگی رنج نمیبرند.
بسیاری از نوجوانان برای از بین بردن تعارضات درونی، اضطراب و افسردگی و سایر هیجانات منفی از مواد مخدر استفاده میکنند و کارشناسان یکی از نخستین علل گرایش به مواد مخدر، از مرحله تفریحی گرفته تا استعمال، را افسردگی و اضطراب میدانند.شواهد حاکی از آن است نوجوانانی که در خانوادههای تک والدی بزرگ شدهاند بیش از همسالان خود در خانوادههای دو والدی به سمت رفتارهای پرخطر تمایل دارند، شامل مصرف دخانیات، نوشیدن الکل، خشونت، روابط جنسی ناامن و اقدام به خودکشی، اقدام به فرار و قهر از خانه.
نوجوانانی که عشق را در خانه پیدا نمیکنند، به دنبال آن در بیرون از خانه میگردند. خوشگذرانی به بخشی از زندگی آنها تبدیل میشود. فرزندان خانوادههای از هم پاشیده زودتر از فرزندان خانوادههای سالم به بلوغ جنسی میرسند.
نوجوان ممکن است برای خالی کردن خشم و سر خوردگی خود به بیپروا رفتار کردن روی بیاورد. سر کلاسها حاضر نشود، قوانین مدرسه را زیر پا بگذارد، ساکنان محله را آزار دهد، در خانه نیز به خشونت گرایش داشته باشد و در کل، حاضر به انجام هر کاری باشد که مایه شرمساری و خجالت والد سرپرستش شود. او این کارها را برای تنبیه والد یا قرار دادن او در چنین وضعیت عذابآوری انجام میدهد.
در نوجوانان حالتی شبیه به احساس ترس، نگرانی و تشویش به وجود می آید. در این بیماری علائم بیم از آینده در رفتار نوجوانان مشهود است. نوجوان با توجه به سستی مبانی خانواده از تفکر در مورد برنامه ریزی مدون برای حرکت های دسته جمعی و گروهی وحشت دارد.
نتیجه محرومیت های مداوم از مهر و محبت پدری است. در این نوع بیماری چون نوجوان امکان مذاکره حضوری و مستقیم و متقابل با پدر و مادر خود را نمی یابد و از طرفی سؤال های خود را بی جواب می بیند، روحیه عصیان و پرخاشگری در او به وجود می آید. رفتارهای پرخاشگرانه در اعمال و گفتار نوجوانانی که خانواده های آنان از همدیگر جدا شده اند کاملاً مشهود است.
این بیماری با شدت و ضعف در نوجوانان خانواده هایی که شاهد جدایی پدر و مادر خود بوده اند مشاهده می شود. حالتی که فرد در مقابل هرگونه عاملی تحریک پذیر است یعنی حتی در مقابل محرک های ضعیف عکس العمل شدید نشان می دهد. آنچه از پژوهش ها در امر طلاق برمی آید این است که دختران خانواده های تک سرپرست یعنی آنها که فقط با پدر یا مادر به سر می برند در معرض عوارض نامطلوبی چون انحرافات ازدواج زودرس، فرار از خانه و ترک تحصیل قراردارند. این امر در مورد گروه های اجتماعی و طبقاتی نیز صدق می کند( هلن و میلر، 2010، و چارلز، 2011).............. ................ .......................... .......................................
موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:47 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پکیج آموزشی درمانی روان نمایشگری (سایکو درام) در 38 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات پکیج درمانی آموزشی روانشناسی
مبانی نظری و اصول آموزشی در جلسات درمانی آماده سازی در 10 جلسه درمانی دارای رفرنس معتبر و به شیوه APA نمونه ای از مبانی نظری و جلسات درمانی پکیج مورد نظر:
بسته درمانی روان نمایشگری خلاصه جلسات
این بسته آموزشی با توجه به منابع آموزشی در هشت جلسه و هر جلسه دو ساعت، اجرا میگردد.
جلسه اول جلسه اول آشنایی گروه و ضروت اعتماد و رازداری در گروه مطرح می گردد و با استفاده از تکنیک پرتاب توپ اعضاء به معرفی خود می پردازند. اعضا جلسه در مورد مشکل خود صحبت می کنند و و از اعضاء خواسته می شود هر کدام یک خاطره از دوران کودکی خود را بازگو نمایند تا یکی از خاطرات منفی را دوباره به اجرا گذاشته شود. مراجعان هر کدام خاطره خود را بازگو می کنند و چند خاطره به مرحله اجرا گذاشته و یکی از اعضاء خاطره خودش را بیان می کند و به اجرا در می آورند و از یاور خواسته می شود که فن آینه را اجرا کند و نقش فرد را اجرا کنند و خود فرد از بیرون صحنه شاهد اجرای یاور می باشد و دیگر حضار نیز به یاور کمک می کنند و در پایان از خود فرد خواسته می شود که بگویید در این موقعیت چه دیدگاهی دارد و آیا اگر دوباره مشکلی برای او پیش آید دست به چنین اقدامی می زند. در پایان اعضا مشارکت و راهکارهای دیگری را بیان می کنند. ........... .......................... ......................................... خلاصه ای از مبانی نظری روان نمایشگری کاربردهای روان نمایشگری
امروزه روان نمایشگری جزء مداخلاتی محسوب می شود که در ابعاد مختلف از گستره کاربردی قابل توجهی برخوردار است به لحاظ نوع موضوعات مورد مداخله، روان نمایشگری از یکسو قابلیت کاربرد بر موضوعات سلامت روان و کار با افراد فاقد اختلالات جدی روان شناختی را دارد و از سوی دیگر قابلیت مداخله بر بعضی از اختلالات روانی در میان جمعیت افراد دارای برچسب تشخیصی روانپزشکی را نیز دارد و به لحاظ نوع مداخله روان نمایشگری بیشتر به عنوان یک رویکرد مبتنی بر مشاوره و روان درمانی گروهی، کاربرد دارد ولی از همان سالهای ابتدائی شکل گیری این رویکرد شکل انفرادی آن هم مفهوم سازی و تا به امروز نیز مورد استفاده قرار می گیرد.بر اساس طول مدت درمان نیز، روان نمایشگری قابلیت اجرا به صورت یک درمان کوتاه مدت و حتی مداخله در بحران را دارد و هم قابلیت اجرای بلندمدت را دارا می باشد.(لوسادا، 1998). معمولاً تاتر درمانی در حیطه بهداشت روانی کاربرد وسیع تری دارد. در بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز روزانه، مراکز مشاوره، برنامه درمان الکی ها و معتادان به مواد مخدر، در مراکز بازپروری و دیگر موارد، برنامه درمانی موثرو کاربردی است ، همچنین در خانواده درمانی و مشاوره خانوادگی، روش های تاتر درمانی به منزله پلکانی برای بالا بردن سطح تبادلات بین افراد و مواجهه مستقیم تر با عواطف طرف های درگیر به کارگرفته می شود.(بلانر، ترجمه ی حق شناس و اشکانی، 1383)............. ................................ ................................................... موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:46 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پایان نامه بررسی ساختار و فرایند عملکرد ترانسفورماتور های خشک و تغذیه سیستم های بالاسری در 205 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
بخشی از متن :
دلیل استفاده از ترانسفورماتورهای خشک در صنعت مترو در بار کامل درجه حرارت آنها به ندرت از مقدار مشخصی تجاوز می کند . در ضمن بدلیل اینکه ایستگاههای مترو در محیط بسته قرار دارند و آلودگی روی ترانسهای خشک اثر کمتری دارد از این نوع ترانس استفاده شده است و در ضمن خود ترانس نیز آلودگی کمتری در محیط ایجاد می کند ، چون ترانسهای روغنی به آلودگی حساس می باشد استفاده از آنها در تونلهای مترو ایجاد محدودیت می کند .همچنین رطوبت نیز روی این ترانسها اثر می گذارد ، در ضمن روی مساله آتش سوزی ترانسهای خشک مزیت خیلی بهتری دارند ، چون در برابر شعله ( مدت یک دقیقه در برابر شعله مستقیم مقاوم است ) این ترانسها دارای قابلیت کارکرد در مناطق با بارالکتریکی زیاد را دارا می باشند ، در ضمن قابلیت نصب آسانتر را نسبت به ترانسهای روغنی دارا می باشند ، در ضمن قیمت ارزانتری نسبت به ترانسهای روغنی یکی از دلایل استفاده در متروی تهران می باشد . مقاومت در برابر رطوبتهای زیاد ( ترانس می تواند در رطوبت 100% برق دار گردد . ) جریان نشتی ندارد نسبت به ترانس روغنی دارای تلفات کمتری می باشد ، سطح نویز در این نوع ترانس پایین تر می باشد . این ترانسها آلودگی ندارند بنابراین چون در محیط بسته مورد استفاده قرار می گیرد مزیت مهمی می باشند . در ضمن تکنولوژی ساخت آسانتری نسبت به ترانسهای روغنی دارند . موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:46 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
اثر آموزش برنامهی فراشناخت پانورا و فیلیپو بر بهبود عملکرد حل مساله و دانش و مهارت فراشناخت دانشآموزان در 120 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
عنوان چکیده فصل اول: کلیات پژوهش 1-1- مقدمه 1-2- بیان مسأله 1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش 1-4- اهداف پژوهش 1-5- فرضیههای پژوهش 1-6- تعاریف نظری و عملیاتی متغیرها فصل دوم: پیشینهی پژوهش 2-1- مقدمه 2-2- ناتوانیهای یادگیری 2-2-1- ویژگیهای کودکان با ناتوانی یادگیری 2-2-3- طبقهبندی ناتوانیهای یادگیری 2-3- ناتوانی یادگیری ریاضی 2-3-1- تعریف ناتوانی یادگیری ریاضی 2-3-2- ویژگیهای کودکان با ناتوانی یادگیری ریاضی 2-3-3- سببشناسی اختلال ریاضی 2-4- روشهای آموزش کودکان با اختلال یادگیری ریاضی 2-4-1- روانشناسی رفتاری و آموزش مستقیم 2-4-2- آموزشهای شناختی و فراشناختی (آموزش حل مسأله) 2-4-2-1- اصول زیربنایی نظریهی یادگیری شناختی(جونز، پالینسکار، اوگل و کار، 1989) 2-4-2-2- آموزش راهبردهای شناختی یادگیری 2-4-2-3- آموزش راهبردهای فراشناختی یادگیری 2-5- برنامهی آموزش دانش و مهارتهای فراشناختی 2-5-1- برنامهی آموزش دانش و مهارتهای فراشناختی جاگر و همکاران (2005) 2-5-2- برنامهی آمورش مهارتهای شناختی و فراشناختی دمبو(1994) 2-5-3- برنامهی آموزش مهارتهای شناختی و فراشناختی درس ریاضی و حل مسأله 2-5-4- برنامه شناختی و فراشناختی حل مسأله مونتاگو(1997) 2-5-5- برنامه آموزش مهارتهای شناختی و فراشناختی ریاضی و حل مسألهی یوسفی و همکاران(1385) 2-6- برنامه آموزش فراشناخت پانورا و فیلیپو(2007) 2-6-1- زمینهی نظری و پیشینهی تحقیقاتی برنامهی آموزش فراشناخت پانورا و فیلیپو 2-6-2- روششناسی 2-6-3- نتایج 2-6-4- بحث 2- 7- تحقیقات انجام شده پیرامون موضوع در داخل و خارج از کشور فصل سوم: مواد و روشها 3-1- مقدمه 3-2- نوع پژوهش 3-3- جامعه پژوهش 3-4- شیوه نمونهگیری 3-4-1- حجم نمونه 3-5- ابزار پژوهش 3-5- 1- چک لیست تشخیصی اختلال ریاضی 3-5-2- پرسشنامهی ارزیابی و سنجش مهارتهای فراشناخت ریاضی پانورا و فیلیپو 3-5-3- آزمون هوش ریون 3-5-4- آزمون عملکرد حل مسأله 3-6- اجرای نهایی 3-7- روش تجزیه و تحلیل دادهها 3-8- محدودیتهای پژوهش 3-9- مداخلهی روانشناختی برنامهی فراشناخت پانورا و فیلیپو فصل چهارم: یافتههای پژوهش 4-1- مقدمه 4-2- یافتههای پژوهش 4-2-1- بررسی و نتایج فرضیهی اول پژوهش 4-2-2- بررسی و نتایج فرضیهی دوم پژوهش فصل پنجم: بحث و نتیجهگیری 5-1- مقدمه 5-2- خلاصهی از پژوهش 5-3- بیان یافتهها و بحث پیرامون آن 5-4- پیشنهادهای عملی جهت کاربرد یافتهها 5-5-پیشنهاد موضوعهای پژوهشی منابع فارسی منابع انگلیسی پیوستها چکیدهی انگلیسی موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:46 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو پایان نامه ارشد) تعارضات زناشویی در 20 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه ی پژوهش)
همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه منبع : دارد (به شیوه APA) نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
تعریف تعارض
رایس تعارض را نوعی ارتباط زناشویی تعریف میکند که در آن رفتارهای خشونت آمیز مانند توهین، سرزنش، انتقاد و حمله فیزیکی وجود دراد و زوجها در آن نسبت به یکدیگر احساس خصومت، کینه، خشم و نفرت داشته و هریک عقیده دارد که همسرش آدم نامطلوب و ناسازگاری است که موجب رنجش و عذاب او می شود. تعارض از دید سیستمی، تنازع بر سر تصاحب پایگاه و منابع قدرت است که در جهت حذف امتیاز دیگری و افزایش امتیازات خود بروز می کند. و فرآیندی است که طی آن یکی از طرفین پی میبرد که طرف مقابلش مسائل مورد علاقه وی را سرکوب می کند. بین تعارضات سازنده و غیر سازنده و مخرب باید تمایز قایل شد. مباحث سازنده آنهایی هستند که درگیر شدن با مشکلات منجر به یک تفاهم کاملتر به منظور مصالحه، توافق یا حل مشکلات میشود این تعارضات هیجانهای منفی را کاهش میدهد. احترام و اعتماد را ایجاد کرده و باعث میشود زوجین در کنار هم قرار گیرند و آنها را در یک جو معتمد و دوستانه قرار میدهد. تامخالفتهای مشروع را مورد بحث قرار دهند که مفهوم باز شود. تعارضات مختلف آنهایی هستند که (خود) شخص مقابل را بیشتر از مشکل درگیر میکند این تعارضات شرمندگی، تحقیر یا تنبیه شخص مخاطب را ضامن بختهای حساس در روحی از تنفر، تخلی و امانت باعث میشود. این تعارضات به منظور تحت تأثیر قرار دادن همسر، تکیه بر انتقادگری، همچنین ایدههای منفی نسبت به طرف مقابل دارد. این تعارضات با عدم ارتباط واقعی، شک و تردید مشخص میگردد و گاهی بر پایه استراتژیهای فردی در زمینه تهدید میباشد. تعارضات مخرب، رنجش نسبت به شخص مخاطب، کاهش اعتماد، اطمینان، دوستی، صمیمیت را باعث میشود که همکاری زوجین را کاهش میدهد. تقسیمبندی دیگری از تعارض شامل تعارض کلامی و غیر کلامی میباشد. تعارض و خشم در رابطه نزدیک با هم هستند. بسیاری از ما از خشم میترسیم چون در خشم کنترل، از دست میرود ولی خشم یک علامت است میتواند یک پیام باشد که ما آسیب دیدهایم یا حقوق ما مورد تعدی قرار گرفته است یا نیازها و خواستههای ما برآورده نشده است. زوجین میتوانند به طوز سازندهای در روابطشان با خشم روبرو شوند خیلی وقتها خشم به عنوان دفاعی علیه آسیب استفاده میشود و بعضی وقتها برای برانگیختن طرف مقابل به حل تفاوتها استفاده میشود. یک شیوه تعارض معمول انزوا است که بعضی وقتها بر روابط تأثیر میگذارد. و روحیه هر دو همسر تضعیف شده و از هم دور میشوند همسران یا والدین منزوی افکار و احساسات خود را سرکوب میکنند آنها از تحقیر و حق ندانستن احساسشان ترس دارند آنها ممکن است از ابراز تعارض به خاطر آزادی که همسرشان وارد میشود خودداری کنند (نیکولز و نیکولز، 2009). ............ ...................... ................................... چنانچه در روابط درمانی زناشویی به زخم یا جراحت عاطفی اشاره نشود یا چنانچه زخم های عاطفی به خصوص اگر کهنه و مزمن باشند، زیاد شوند، روابط صمیمانه فرو می پاشد. یعنی به عوض یک زخم، روابط مملو از زخم ها شده یا آسیب پذیر می شوند. در این باره گاتمن، برای توصیف فروپاشی ناشویی از مدلی به نام آبشار استفاده می کند. وی می گوید که اولین اقدامات عبارتند از: گلایه کردن، رنجش و اتخاذ موضع دفاعی- یعنی هر گونه حملاتی از که از طریق بی ارزش کردن شخص مقابل صورت می گیرد. چنانچه اختلافات زناشویی ادامه یابد، ممکن است به صورت مزمن کنار بکشند، که گاتمن آن را دیوار سنگی کشیدن می نامد. اصطلاح دیوار سنگی کشیدن آخرین حد کناره گیری است و حاکی از آن است که واحد زن و شوهری در معرض خطر دفن شدن می باشد و قادر نیست از طریق حتی یک واقعه عاطفی قدرتمند خود را ترمیم کند (لانگ و یانگ، 2006)............. ........... ..................... ................................. مراحل تعارضات زناشویی وقتی زوجین به طور پیوسته در حل مشکلاتشان ناموفق باشند ممکن است به حد بالایی از تعارض برسند هر چه تعارضات شدیدتر باشند مداخلات بیشتری را میطلبد به طور کلی مراحل رشدی تعارضات زناشویی شامل چهار مرحله است: 1- مرحله اول: در این مرحله حد پایینی از تعارضات وجود دارد و معمولاً در زوجین پیش میآید که در فاصله کوتاهی پس از آشنایی با هم ازدواج کردهاند. این تعارضات عمده بیشتر از 6 ماه طول میکشد و تنش هم ایجاد نمیکند اکثر این زوجین به درمانهای روانشناختی پاسخ میدهند. 2- مرحله دوم: زوجین تعارضات فرضی را بیشتر از 6 ماه تجربه میکنند ارتباط بین همسران باز اما هر دوی آنها میتوانند نارضایتی خود را بیان کنند با وجود سرزشن کردن مثلثسازی افزایش مییابد. زوجین به گذراندن زمان با همدیگر ادامه میدهند. اما رنجش آنها آشکار است. به عنوان یک واکنش نسبت به اینگونه تنشها ممکن است الگوهایی از جدایی پیگیری، یادآوری، مسالحه یا فرزند ولیگونه را نشان میدهد. در این مرحله درمان متمرکز بر کاهش اضطراب و تنش همچنین ایجاد دوباره تمرکز و کنترل بر خود است............... ............. .........................
موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:45 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پایان نامه کسب شناخت اعضاء حرفه ای حسابرسی از جایگاه خود در جامعه و نقش آنها در اعتبار بخشیدن به صورتهای مالی برای استفاده سرمایه گذاران در 131 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فصل اول: کلیات مقدمه
وجود اطلاعات مالی شفاف و قابل مقایسه رکن رکین پاسخگویی و تصمیم گیریهای اقتصادی آگاهانه از ملزومات بی بدیل توسعه و رشد اقتصادی در بخش خصوصی و دولتی است . صاحبان سرمایه اعتبار دهندگان ، دولت و دیگر استفاده کنندگان برای تصمیم گیری در زمینه خرید ، فروش ، نگه داری سهام ، اعطای وام ، ارزیابی عملکرد و دیگر تصمیمات اقتصادی مهم به اطلاعات مالی معتبر ، مربوط و قابل فهم نیاز دارند . سرمایه گذاران زمانی در یک واحد اقتصادی سرمایه گذاری می کنند که اولا درباره آن اطلاعات کافی ( شامل اطلاعات مالی ) داشته باشند و ثانیا به این اطلاعات اطمینان کنند ، بنابراین در صورتی که تصمیمات آگاهانه تلف و اقتصاد کشور آسیب می بیند . اگر چه اطلاعات مالی از منایع مختلف قابل استخراج است ، اما در حال حاضر صورتهای مالی هسته اصلی منابع اطلاعات مالی را تشکیل می دهد و بنابراین باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:45 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
بررسی تاثیر آرایش لوله های گاز در کارایی حرارتی گرمکن ها در ایستگاههای تقلیل فشار در 105 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
چکیده : در ایستگاههای تقلیل فشار از گرمکن های غیر مستقیم (Indirect water bath heater) به منظور گرم کردن دمای جریان گاز ورودی به دستگاه کاهش فشار (Regulator) استفاده می شود. این کار به منظور جلوگیری از یخ زدگی احتمالی جریان گاز در اطراف دستگاه کاهش فشار بویژه در ایام سرد سال صورت می گیرد. یکی از عوامل بسیار موثر در کارایی حرارتی این گرمکن ها آرایش لوله های حامل گاز است که در داخل مخزن آب گرمکن قرار دارند. نحوه قرار گیری این لوله ها از نظر فاصله افقی و عمودی و نیز آرایش موازی یا متقاطع ضریب انتقال حرارت جابجایی بیرون لوله ها را تحت تاثیر قرار می دهد. با افزایش ضریب انتقال حرارت می توان سطح مورد نیاز لوله ها را کاهش داد و در نتیجه گرمکن ها را می توان با اندازه های کوچک تر استفاده نمود که باعث صرفه جویی در هزینه های ساخت، گاز مصرفی مشعل ها و نیز فضای اشغال شده در ایستگاه می شود. در این طرح با استفاده از روشهای تحلیل عددی و بررسی انواع آرایش های لوله های داخل گرمکن، تاثیر آن بر ضریب انتقال حرارت جابجایی مطالعه می گردد و در نهایت بهترین آرایش ممکن برای لوله ها که باعث صرفه جویی در سطح انتقال حرارت و در نتیجه کاهش اندازه گرمکن شود پیشنهاد می گردد. از عوامل موثر دیگر در این زمینه می توان به بهینه بودن در جه حرارت گاز خروجی اشاره نمود . به عبارتی روشی پیشنهاد می گردد که گاز بیشتر از حد مطلوب و مورد نیاز گرم نگردد . این امر سبب می شود که انرژی کمتری در هیتر صرف شود و به طور غیر مستیم راندمان آن افزایش یابد . در این طرح با استفاده از کد های نوشته شده ابتدا به بررسی معادله حالت های مختلف پرداخته و معادل حالتی با بیشترین دقت پیشنهاد می گردد . سپس با توجه به این معادله حالت دمای بهینه خروجی هیتر ارائه خواهد گردید . لازم به ذکر است جهت بررسی صحت نتایج کد های نوشته شده از داده های تجربی ایستگاه تقلیل فشار ایستگاه بیستون و نتایج تحقیقات انجام شده قبلی استفاده شده که در هر دو مورد نتایج مطلوبی به دست آمده است . موضوع مطلب : سه شنبه 94 بهمن 27 :: 8:38 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
دانلود پایان نامه بررسی مرکز داده در 230 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات: خلاصه: پیش گفتار
فهرست مطالب
موضوع مطلب : |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||