سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
درباره وبلاگ

دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل
لوگو
دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 6
  • بازدید دیروز: 120
  • کل بازدیدها: 327306



فایل و پروژه دانشجویی
دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت

دانلود پرسشنامه استاندارد خانواده گرایی (استیدل و کانتریراس، 2003)، در قالب word  و در 4 صفحه به همراه راهنمای نحوه نمره گذاری، روایی و پایایی و منبع مورد استفاده…

 

توضیح :

 

 این مقیاس توسط استیدل و کانتریراس (2003) بر اساس چهار بعد (مقدم بودن خانواده بر فرد، هم پیوندی خانوادگی، افتخار و شرافت خانوادگی و مطیع خانواده بودن) و با استفاده از مقیاس­های برادیس (1959)، کولار، آرنولد و گونزالز (1995)، فولیگنی، تسنگ و لام (1999) و گینس و همکاران (1997، برگرفته از استیدل کانتریراس، 2003 )، تدوین شد که شامل 18 ماده است. این مقیاس در طیف لیکرت 10 رتبه­ای (از کاملاً مخالفم تا کاملاً موافقم) مرتب شده است. نمره های این مقیاس بین 18 تا 180 متغیر می­باشد و نمرة بالا، میزان بالای خانواده گرایی افراد را نشان می دهد­.

 

ویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه) :

 

تعداد گویه ها :                            16

تعداد مولفه :                              3 مولفه (حمایت خانوادگی، افتخار و شرافت خانوادگی و مطیع خانواده بودن)

روایی و پایایی :                           دارد

نحوه نمره گذاری و تفسیر:            دارد

منبع :                                         دارد

نوع فایل :                                   word و قابل ویرایش

تعداد صفحات :                            4

 

دانلود پرسشنامه خانواده گرایی (استیدل و کانتریراس، 2003)




موضوع مطلب :


پروپزال رابطه گرایش های مذهبی و هوش معنوی با انگیزه پیشرفت در دانش آموزان در 50 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:


مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش                 

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

 

 

 

اهمیت و ضرورت پژوهش

یکی از سازه های روانشناختی که در دهه های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است  ،سازه انگیزه پیشرفت است روانشناسان ، ضرورت توجه به انگیزش  در تعلیم و تربیت را به دلیل ارتباط موثرآن با یادگیری های جدید ، مهارت ها، راهبرد ها و رفتار ها متذکر شده اند. به علت تأثیر انگیزش بر تمامی ابعاد رشد، یادگیری و آموزش، توانمند سازی علمی و عملی ، دست اندرکاران تعلیم و تربیت، انجام پژوهش­های بنیادی و کیفی، درزمینه های مختلف انگیزشی ضرورتی گریزناپذیر است (پنتریج و شانک ،2002،،شهر آرا،1385).

بشر بدون انگیزه پیشرفت قادر نبود از حد زندگی اولیه اش ، در آغاز پیدایش گامی فراتر بنهد و به چنین تحولاتی شگرفی نایل آید ( پور درویشی، 1377).

به برکت افراد پیشرفت گرا ، هرروز اندیشه های نو و سایل جدید، خلق می شود و به ثبات و زندگی انسان ها سامان  داده می شود ، دیوید مک کللند با بررسی بسیار دقیق متوجه شد که وضع اقلیمی یک منطقه نمی تواند عامل مهمی در توسعه اقتصادی باشد ورشد جمعیت ، غالبا با کاهش توسعه اقتصادی همراه است ، مک کللند به این نتیجه رسید که رشد اقتصادی یک جامعه به میزان انگیزه پیشرفت افراد بستگی دارد ، او معتقد است  در کشور هایی که والدین ، انگیزه پیشرفت را در کودکان خود پرورش داده اند در بزرگسالی این افراد دارای انگیزه پیشر فت بالا   شده اند و به رشد اقتصادی کشور خود کمک کرده اند ( نقل از ستیدز و لیمان[1]، 1987، مترجم علوی، 1373) .

 دانش آموزان  در مرحله انتقال از دوره نوجوانی به بزرگسالی، علاوه برافزایش انگیزش   درسی وتحصیلی ، باید سعی کنند یک مجموعه از ارزش‌های معنوی ومذهبی را  در زندگی فر دی واجتماعی بپذیرند. تا بتواند از آنها  در شرایط مشکل‌زای زندگی  استفاده کنند. وبا آن ارزش ها به  مقابله با مشکلات بپردازند تا در زندگی خود به رشد وتعا لی معنوی  ومذهبی دست پیدا کنند.  و بی هدفی وبی معنایی در زندگی  را با  پرداختن به ابعاد معنوی  ومذهبی از خود دور سازند .

ضرورت توجه به انگیزه پیشرفت  که می تواند ، در رشد و شکوفایی  ، نوجوانان ، از نظر  تحصیلی، اجتمایی ،رفتاری ،اخلاقی ،مذهبی اثرات بسیار مهمی  داشته باشد .  به جهت تاثیر ات قابل ملا حظه انگیزه پیشرفت در موفقیت های تحصیلی دانش آموزان در دهه های اخیر، روانشناسان به بررسی عوامل موثر بر انگیزه پیشرفت  پرداخته اند  و پژوهش های متعددی در این زمینه ،انجام شده است .

زیرا کشف و بررسی عوامل موثر، بر انگیزه پیشرفت در نهایت به شناسایی بهتر و پیش بینی این متغیر ها در محیط های آموزشی منجرمی شود . و با شناسایی متغیر های پیش بین،  انگیزه پیشرفت  ،از یک سوء امکان جلوگیری از عواقب شکست در مدرسه و ایجاد محیطی مطلوب برای یادگیری دانش آموزان ،در کشورمان فراهم می شود. از سویی دیگر توجه داشتن به شناخت،  عوامل موثر در انگیزه   پیشر فت به ایجاد روش های مناسب و تاکید به اولویت های کاربردی این روش منجر خواهد شد. ضمن آنکه کوشش در راه دستیابی به اطلاعاتی   است ،که راهبرد های   علمی وعملی مهمی،  در اختیار مراکز آموزش و پرورش و همه کسانی که به نحوی باتعلیم وتربیت  دانش آموزان ودانشجو یان ارتباط دارند قرار دهد. توجه به انگیزه پیشرفت در رشد و شکوفایی اخلاقی ،مذهبی، رفتاری، ،   افزایش  مهارت های تحصیلی،  و   روابط اجتمایی و .....نوجوانان  ضرورت ،گریز ناپذیر است .

دانش آموزان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی که نقش حساس و مهمی دررشدوتوسعه اجتماعی ،اقتصادی.فر هنگی ،اقتصادی.... دارند ،  افزایش انگیزه پیشرفت در دانش آموزان با توجه به رویکرد های  جدید انگیزشی در مدارس و به کارگیری راهکار های کاربردی مبنی بر پژوهش های علمی می تواند برای دانش آموزان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی که نقش حساس و مهمی دررشدوتوسعه اجتماعی ،اقتصادی.فر هنگی ،اقتصادی.... ایران اسلامی دارند اثرات قابل ملا حظه ای   را داشته باشد  زیرا یکی از شایع ترین مشکلات در بین دانشجویان  ودانش آموزان  در حال حاضر ، کاهش انگیزه  پیشر فت در بعد  پیشرفت  تحصیلی، است ، این موضوع دارای ابعاد  بسیار زیادی است،و در ارتباط با  انواع متغیر های  قابل بررسی می باشد.

  رابطه  انگیزه پیشرفت با گرایش های مذ هبی (اسلام شیعی )وهوش معنوی  چیست ؟این مبهم میباشد .آیا این متغیر ها میتوانند از عوامل پیش بینی کننده انگیزه پیشرفت باشند؟واینکه کدامیک از این متغیر ها درصد بالاتری در پیش بینی انگیزه پیشرفت دارند.آیا این متغیرها باتوجه به جنسیت تفاوت دارند؟  پاسخ این سوالات  مبهم است وپژوهشگر با توجه  به علا قه خاصی  که به بررسی موضوعات معنوی و مذهبی دارد، این پژوهش را انتخاب کرده است.

1-3-هدف اصلی

1-تعیین رابطه بین گرایشهای مذهبی و هوش معنوی  باانگیزه پیشرفت  دردانش آموزان .

1-3-1هدف های اختصاصی

1)تعیین رابطه  بین گرایش های مذهبی باهوش معنوی

2 )تعیین  رابطه گرایش های مذهبی با انگیزه پیشرفت

 3-تعیین رابطه بین انگیزه پیشرفث با هوش معنوی

4-مشخص کردن تفاوت  بین گرایش های مذهبی دانش آموزان دختروپسر

5-مشخص کردن تفاوت  بین  انگیزه پیشرفت دانش آموزان دختروپسر

6-مشخص کردن تفاوت  بین  هوش معنوی دانش آموزان دختر وپسر

7-تعیین سهم هر یک از دو متغیرگرایش های مذ هبی وهوش معنوی درپیش بینی انگیزه پیشرفت

1-4-سوالات پژوهش

 سوال اصلی : آِیا بین گرایش های مذ هبی وانگیزه پیشرفت با هوش معنوی دردانش آموزان   رابطه وجود دارد

سوالات اختصاصی تحقیق:

1- آیا بین گرایش های مذهبی وانگیزه پیشرفت در دانش آموزان رابطه وجود دارد ؟

2-آیا بین گرایش های مذهبی وهوش معنوی در دانش آموزان  رابطه وجود دارد؟

3- آیا  بین انگیزه پیشرفت و هوش معنوی در دانش آموزان رابطه وجود دارد؟

4- آیا  بین گرایش های مذهبی دانش آموزان   دخترو پسر وجود دارد؟

5- انگیزه پیشرفت دردانش آموزان مذکرومونث وجود دارد ؟

6-هوش معنوی دردانش آموزان مذکر ومونث متفاوت است ؟

7-سهم گرایش های مذ هبی وهوش معنوی درپیش بینی انگیزه پیشرفت چقدر است؟

 

 


1-Setiz & liman

 

دانلود پروپوزال رابطه گرایش های مذهبی و هوش معنوی با انگیزه پیشرفت در دانش آموزان




موضوع مطلب :


پروپزال رابطه سبک های دلبستگی، هیجان خواهی و هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:


مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش                 

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

 

بیان مساله

سوء مصرف مواد یکی از بزرگترین مشکلات عصر حاضر جامعه بشری می باشد که گستره ای جهانی پیدا کرده است. مصیبتی که میلیون ها زندگی را ویران و سرمایه های کلان ملی را صرف مبارزه و یا جبران صدمات ناشی از آن می نماید. هر روز بر شمار قربانیان سوء مصرف کننده مواد افزوده می­شود و عوارض آن شامل اختلالات جسمی، روانی، خانوادگی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، همه مرزهای فرهنگی، را در می نوردد و سلامت فرد و جامعه را مورد تهدید قرار می­دهد (مهرابی زاده، فتحی و زرگر، 1387). بر این اساس می­توان بیان داشت که مصرف مواد یکی از مشکلات عمده بهداشتی و اجتماعی جوامع امروزی به ویژه در کشورهای در حال توسعه است. چرا که گرایش روز افزون به مصرف مواد یکی از مشکلات مهم اجتماعی است، به ویژه با کاهش سن اعتیاد و رواج آن در میان نوجوانان (شاهسوند، 1385) ضرورت چاره اندیشی بیشتر احساس می­شود. از آنجا که آمارهای سن شروع مصرف مواد در حال کاهش و متمرکز بر دانش آموزان و دانشجویان است، توجه به میزان آمادگی برای اعتیاد این قشر و شناسایی متغیرهای مرتبط با آن بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

می­توان اعتیاد را بیماری جسمانی-روانی-اجتماعی دانست که در شکل­گیری آن زمینه های پیش اعتیادی متعددی نقش اساسی ایفا می کنند (گلانتر[1]، 2006). وابستگی به مواد یا به اصطلاح اعتیاد به مواد مخدر در همه مشاغل، سطوح تحصیلی و طبقه اقتصادی اجتماعی دیده می شود و مختص به افراد و اقشار خاصی نمی باشد (زرگر، نجاریان و نعامی، 1387). هر روز از طریق رسانه های جمعی، دوستان و آشنایان اخبار گوناگونی از افزایش میزان مصرف مواد مخدر، افزایش معتادان و مشکلات ناشی از آن شنیده می ­شود. که دلالت بر این امر دارد که مشکل اعتیاد مختص جامعه کنونی نیست، بلکه پدیده ای جهانی است. نکته مهمی که در رابطه با اعتیاد باید مدنظر داشت این است که اعتیاد یک پدیده چند بعدی است، یعنی عوامل مختلفی دست به دست هم می دهند تا یک فرد معتاد شود و به اعتیاد خود ادامه دهد و حتی بعد از اینکه ظاهراً درمان شد به حالت اول بازگردد (چارلز و داچن[2]، ترجمه رنجگر، 1383). بر اساس این نکته که عوامل متعددی در شکل­گیری، مداومت یا عود اعتیاد در محیط های گوناگون اثرگذار است و همچنین این امر که اعتیاد در همه اقشار، گروه ها و طبقات فردی، قومی، فرهنگی و اجتماعی می­تواند بروز نماید، پژوهشگر را بر آن داشت تا حرکتی در راستای شناسایی بیشتر برخی عوامل موثر و زمینه ساز اعتیاد نماید.

 


[1]. Galanter

[2]. Charlz., & Dachen

 

فرضیه های پژوهش

  1. بین سبک های دلبستگی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه وجود دارد.
    1. بین سبک دلبستگی ایمن با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه منفی وجود دارد.
    2. بین سبک دلبستگی اجتنابی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه مثبت وجود دارد.
    3. بین سبک دلبستگی مضطرب دوسوگرا با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه مثبت وجود دارد.
  2. بین هیجان خواهی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه مثبت وجود دارد.
  3. بین هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه منفی وجود دارد.
  4. بین سبک­های دلبستگی، هیجان­خواهی و هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه چندگانه وجود دارد.

 

 

دانلود پروپوزال رابطه سبک های دلبستگی، هیجان خواهی و هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان




موضوع مطلب :


پروپزال تاثیر درمان شناختی رفتاری بر اختلال بیش فعالی کاستی توجه و سازگاری فردی اجتماعی دانشجویان


 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:


مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش                 

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.


قسمت هایی از پروپزال:

 

 

 

مقدمه       

 محققان در خلال دهه ی گذشته متقاعد شده اند که اختلال بیش فعالی/ کاستی توجه[1] که قبلا تصور می شد یک نشانگان روانی مخصوص دوران کودکی است و با افزایش سن از بین می رود، در مراحل بعدی زندگی هم ادامه پیدا می کند و در بزرگسالی یک اختلال روانی شایع است ( وندر[2]، 1995، ترجمه ی صرامی، 1387). تقریبا یک سوم کودکان مبتلا به ADHD نشانه های اختلال را به صورت کامل تا دوران بزرگسالی با خود دارند و دو سوم باقی مانده نیز نشانه های درمان نشده را در ایام بزرگسالی حفظ می کنند ( یونگ[3] و برامهام[4]، 2007).

 به دلیل شروع زودرس اختلال ADHD که معمولا قبل از 7 سالگی است، برخی معتقدند این اختلال ریشه ی زیستی دارد ( آدلر[5]، 2006، ترجمه ی بشر دوست تجلی، 1387). در این اختلال عملکرد اجرایی[6] فرد تخریب می شود و به همین دلیل فرد مبتلا در رفتارهایی که مستلزم خود تنظیمی[7] است، دچار مشکل می گردد (رامسی[8]، 2010). کاستی توجه[9]، بیش فعالی[10] و تکانشگری[11] علامت های اصلی اختلال ADHD می باشند، اما انتقال اختلال به بزرگسالی با تغییرات زیادی همراه است. در دوران بزرگسالی بیش فعالی آشکار که در کودکی علامت رایجی است، کمتر وجود دارد و فرد بیشتر احساس بی قراری می کند. خیلی از مشکلات ناشی از اختلال مانند مهارت های ضعیف مدیریت زمان و حل مساله که در کودکی توسط والدین، معلمان و مراقبان کنترل می شد، اکنون باید از طریق خود فرد مدیریت شود و این کار اغلب به صورت نامناسبی صورت می پذیرد ( آدلر، 2006، ترجمه ی بشر دوست تجلی، 1387). به همین دلیل طبق آخرین تحقیقات، کندی شناختی زمان[12] نیز جزء نشانه های اصلی بزرگسالان مبتلا به ADHD قرار گرفته است (بارکلی[13]، 2011). ADHD در بزرگسالی با مشکلات توجه، حافظه، مدیریت زمان ضعیف، مشکلات حل مسأله و تصمیمات تکانه ای شناخته می شود، اگرچه در اغلب بزرگسالان مبتلا، اختلال های همپوشی مانند مهارت های اجتماعی ناکارآمد، اضطراب، خشم، ناکامی، مشکلات هیجانی و اختلال های خواب نیز مشاهده می شود (یونگ و برامهام، 2007).

دارو درمانی در کنترل نشانه های کودکان مبتلا به ADHD می تواند موثر باشد، اما در مورد بزرگسالان وضعیت متفاوت است. اگرچه دارو درمانی می تواند به کنترل نشانه های مرکزی ADHD در بزرگسالان کمک کند، لیکن مشکلات روانپزشکی همپوش، مشکلات روانشناختی و نقص های مهارتی که در طول زمان رشد یافته اند، بهتر است با مداخلات روانشناختی درمان گردد (یونگ و برامهام، 2007). درمان های روانشناختی متفاوتی برای بزرگسالان مبتلا ایجاد شده است که درمان شناختی- رفتاری[14] یکی از مهمترین آنها می باشد (رامسی، 2010). مبنای نظری درمان شناختی- رفتاری در ADHD بر این اصل استوار است که خودکنترلی[15] رفتاری در نتیجه افزایش مهارت های شناختی و فراشناختی بهبود یافته و فرد با استفاده از این مهارت ها می تواند تکانه های خود را کنترل کند و رفتارهای خود را جهت دهد (ابیکوف[16] و جیتلمن[17]، 1985؛ میچنبام[18]، 1977، هر دو به نقل از توپلاک[19]، کانرز[20]، شاستر[21]، کنزویک[22] و پارکس[23]، 2008)

 


[1]. Attention Deficit Hyperactivity Disorder

[2]. Wender

[3]. Young

[4]. Bramham

[5]. Adler

[6] Executive Function

[7]. Self-Regulation

[8]. Ramsay

[9]. Attention Deficit

[10]. Hyperactivity

[11]. Impulsivity

[12]. Sluggish Cognitive Tempo

[13]. Barkley

[14]. Cognitive-Behavioral Therapy

[15]. Self-Contorol

[16]. Abikoff

[17]. Gittelman

[18]. Miechenbuam

[19]. Toplak

[20]. Connors

[21]. Shuster

[22]. Knezevic

[23]. Parks

 

دانلود پروپوزال تاثیر درمان شناختی- رفتاری بر اختلال بیش فعالی/ کاستی توجه و سازگاری فردی- اجتماعی دانشجویان




موضوع مطلب :


پایان نامه بررسی رابطه هوش هیجانی با تعارضات زناشویی در 85 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 


مقدمه

 

 

 

نظریه های اخیرروانشناسی وروان درمانی شناخت راعامل مهم وتآثیرگذاردررفتار،احساسات وعواطف می دانند به اعتقاد این نظریه ها،سلامت روانی،قدرت سازگاری،احساس رضایتمندی   یا نارضایتمندی اززندگی تاحدی متآثرازچگونگی تفکروادراک فردازخود،ودیگران و رویدادهای زندگی می باشد.براین اساس بسیاری ازرویکردهای درمانی معاصردردرمان مشکلات روانشناختی افراد،زوجها وخانواده ها با این فرض که علت اصلی ایجاداختلال ادراک تحریف شده درتفکرغیرمنطقی است،محورفعالیت های خود را بر اصلاح ادراک و تفکرقرارمی دهند.

 

 

 

تحقیقات زیادی نشان داده اند که بین تفکر،احساس وعمل روابط متقابل وجود دارد به گونه ای که تفکربرعواطف و رفتاراثرمی گذارد وعواطف نیزدرچگونگی اندیشیدن و پردازش محرکها تاثیرمی گذارند.

 

 

 

این موضوع که شناخت عامل نخستین دراختلات روانی انسان است حرف جدیدی نیست.انسانهابراساس روشی که خود،محیط وآینده شان راادراک،تعبیر وارزشیابی می کنند و با آن با دیگران رابطه برقرارمی کنند و به آن پاسخ می دهند.(آلیس[1]،بک،1962،ترجمه جوادصالحی،1380)

 

 

 

اختلالات زناشویی معمولاٌچیزی بیش ازجمع صرف اختلالات هردوشریک است.ازاین رومشاوره زناشویی (منطقی هیجانی) آنجا که بحث از تعامل متقابل است،باروان درمانگران رویکرسیستمی هم عقیده اند.نظریه های سیستمی براین عقیده اندکه حدافل قسمتی ازمشکلات فرد ازمتن خانواده اش برمی خیزد.بنابراین اگر می خواهید اختلالات هیجانی و رفتاری خود را به حداقل برسانید بهتراست که خود را تغییر دهید وعلاوه برآن به بازسازی محیط و سیستم خانوادگی بپردازید.ازنظرگلمن هوش هیجانی

 

 

 

آگاهی ازاحساسات و استفاده ازآن و توانایی تحمل ضربه های روحی و مهارآشفتگی های روحی               است.پس تواناییهای هیجانی در روابط بین فردی وعاطفی به خصوص درروابط زناشویی مشکل گشایی زیادی می کند.روند جاری در امر ازدواج  و میزان تعارضات زناشویی و طلاق بیش ازهر زمان دیگری بیانگراهمیت هوش هیجانی است.ارائه تعریفی دقیق او واقعی ازeq و سپس معرفی راهکارها و روشهایی برای استفاد عملی ازآن در زندگی  روزمره به ما کمک خواهد کرد تا بالاخره بتوانیم حاصل  و دسترنج  آن همه سال تحصیل ،مطالعه و بالاخره هوش واستعداد تحصیلی و تجربه را درعمل  نیز ببندیم  و از آن به عنوان اهرمی نیرومند بهره مند شویم.(برادبری وگریوز،به نقل از،تورجی زاده،89)

دانلود پایان نامه بررسی رابطه هوش هیجانی با تعارضات زناشویی




موضوع مطلب :


پایان نامه بررسی تأثیر اختلالات روانی بر پیشرفت تحصیلی در دانشجویان  همراه با پرسشنامه در 83 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


 

چکیده:


 

از آنجایی که بیماریهای روحی و روانی در جامعه ی ما وجود دارد، و مانند بیماریهای جسمی به خوبی به آنها پرداخته نمی شود ، اکثر مردم به سادگی از کنار آنها می گذرند و اهمیتی به اختلالات روانی  نمی دهند. شاید هم واقعاً مردم آنها را در زمره ی بیماری نمی آورند و برای درمان آن به دنبال راه چاره ای نیستند. چون اکثر مردم فکر می کنند که باید درد و ناراحتی حتماً جسمی و یا قابل لمس باشد ، در صورتی که لمس شدنی نمی باشد.

 

عدم پیشرفت تحصیلی یا افت تحصیلی از مسائل عمده و همیشگی آموزش و پرورش بوده و دارای دو جنبه  می باشد: کمی و کیفی.

 

ازآنجاکه عدم موفقیت تحصیلی از تمامی عوامل دست اندرکار تعلیم و تربیت متاثر است جنبه کیفی افت تحصیلی بسیار مصیبت بارتر از جنبه کمی ان است. چراکه همان تحصیل کرده ها ، مدرک گرفته ها،صاحب محفوظات تند و نه معلومات و مقلد و نه انسان پویا و خلاق .طبع بشر همیشه متمایل به فعالیت خلاق است و بر طبق سرشت خویش به آفرینندگی گرایش دارد و اگر چنین نکند از طبع خویش انحراف حاصل کرده و  بلکه مغز که عضو تفکر خلاق است رفته رفته از کار طبیعیش باز داشته و در نتیجه روح و نیروی تفکر را می کشد لذا به جای شوق و انتظار، بی‌میلی و بیزاری از آموزش برای معلم و متعلم حاصل می شود.

 

 

فهرست مطالب :

 

 

مقدمه‏

 

فصل اول:کلیات‎ ‎تحقیق

 

‏1-1بیان مسئله‏

 

‏2-1 اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق‏

 

‏3-1 اهداف تحقیق‏

 

‏4-1 فرضیه ها ی تحقیق‏

 

‏5-1 تعریف متغیرها‏

 

فصل دوم: ادبیات و سابقه تحقیق

 

‏1-2 پیشینه ی تحقیق‏

 

‏2-2 مفهوم افسردگی‏

 

‏3-2 نشانه های افسردگی‏

 

‏1-3-2 نشانه های کسالت روحی‏

 

‏2-3-2 نشانه های طرز تلقی فرو افتاده ‏‏

 

‏3-3-2 نشانه های کاهش احساس حیاتی ‏‏

 

‏4-3-2 سایر نشانه ها‏

 

‏4-2 انواع افسردگی‏

 

‏5-2 شیوع شناسی افسردگی‏

 

‏6-2 دلایل احتمال ابتلای بیشتر زنان به افسردگی‏

 

‏7-2 مشکلات انگیزشی ، فیزیولوژیکی و شناختی ‏افراد افسرده‏

 

‏8-2 سبب شناسی افسردگی ‏ ‏

 

‏1-8-2 عوامل ژنتیک ‏

 

‏2-8-2 مکانیسم های زیست شناختی‏

 

‏3-8-2 عوامل اجتماعی – فرهنگی‏

 

‏4-8-2 تبیین های روان تحلیلی‏

 

‏5-8-2 تبیین های رفتاری‏

 

‏6-8-2 درماندگی آموخته شده‏

 

‏7-8-2 تبیین های شناختی‏

 

‏8-8-2 شخصی سازی‏

 

‏9-2 نظریه افسردگی واقعیت گرا‏

 

‏10-2 درمان افسردگی‏

 

‏1-10-2 مداخلات زیست شناختی ‏‏

 

‏1-1-10-2 داروهای ضد افسردگی ‏‏

 

‏2-1-10-2 جایگزینهای درمان دارویی‏

 

‏3-1-10-2 اثرات دارویی‏

 

‏4-1-10-2 عوارض داروها‏

 

‏2-10-2 الکتروشوک درمانی‏

 

‏3-10-2 درمانهای روانی اجتماعی‏

 

‏4-10-2 شناخت درمانی‏

 

‏5-10-2 درمان بین فردی‏

 

‏6-10-2 رفتار درمانی‏

 

‏7-10-2 درمان مبتنی بر روانکاوی‏

 

‏8-10-2 خانواده درمانی ‏‏

 

‏11-2 اضطراب‏

 

 

دانلود پایان نامه بررسی تاثیر اختلالات روانی بر پیشرفت تحصیلی در دانشجویان




موضوع مطلب :


پروپزال رابطه ساده و چندگانه هوش هیجانی، حمایت اجتماعی و تاب آوری با سلامت روانی امدادگران در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:


مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش                 

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

 

مقدمه

امروزه بهداشت روانی مسأله‌ای است که در کشورهای توسعه یافته مورد توجه فراوانی قرار می گیرد. سازمان بهداشت جهانی، بهداشت روانی را اینگونه تعریف می کند: "بهداشت روانی در درون مفهوم کلی بهداشت قرار دارد و بهداشت یعنی توانایی کامل برای ایفای نقش های روانی و جسمی، بهداشت به معنای نبود بیماری یا عقب ماندگی نیست". در واقع بهداشت روانی به معنای تواناسازی مردم برای بهبود افزایش تسلط بر سلامتشان می باشد (سازمان بهداشت جهانی، 2005).

اخیراً مشکلات سلامت روان بیشتر شده و یا اینکه بشر بیشتر به آن توجه کرده ‌است. رسیدن به آرامش و اطمینان و دوری از افسردگی و اضطراب از اساسی‌ترین نیازهای فطری آدمی و از دیرباز جزو مسائل اساسی بشر بوده‌است. همین مسئله موجب شده تا در ادیان الهی و آیین‌های کهن بشری، ضمن تشریح علل آرامش روحی و روانی، راهکارهایی برای پاسخ به این نیاز اساسی بشر ارائه شود. از طرف دیگر، بهداشت و سلامت روانی یکی از نیازهای اجتماعی نیز هست؛ چراکه عملکرد مطلوب جامعه مستلزم برخورداری از افرادی است که از نظر سلامت و بهداشت روانی در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشند (محمدپور، 1388). در زمینه عوامل اثرگذار بر سلامت روانی مطالعات بسیاری صورت گرفته و نقش عوامل مختلفی به عنوان عوامل پیش بینی کننده سلامت روانی در بین افراد مشخص شده که در این بین می توان به نقش عواملی همچون هوش هیجانی، حمایت اجتماعی و تاب آوری اشاره کرد (رضوی، نظیری و قنبری، 1390؛ مک لین، 2006 و استرازدنیز و همکاران، 2008؛ کرمی و زکی یی، 1391). فردی که توانایی درک هیجانات خود و دیگران را دارا باشد و بتواند مدیریت آنها را در روابط خویش انجام دهد، به عبارتی از سطحی نسبتا بالا از هوش هیجانی برخوردار باشد و در موقعیت های استرس زای زندگی از حمایت افراد دیگر برخوردار شود و در موقعیت های مختلف حالت تعادل روانی اجتماعی خویش را برقرار سازد و در مواجهه با مسایل حالت انعطاف برای سازگاری با مسایل را داشته باشد و به نحوی تاب تحمل و کنارآمدن سازگارانه با آنها را داشته باشد البته به شکل فعال در جهت سازگاری عمل نماید می تواند از سلمت روانی بالاتری نسبت به سایر افراد برخوردار باشد و به نحوی بر اساس داشتن این موارد و ویژگی ها می توان سلامت روانی فرد را پیش بینی نمود.

در نهایت می توان بیان داشت که بر اساس اهمیت درک مسایل و عوامل تاثیرگذار بر سلامت روانی افراد، مطالعه­ی حاضر به دنبال دست دادن به درکی روشن از نقش عوامل اثرگذار بر سلامت روانی افرد و خصوصاً نقش عوامل هوش هیجانی، حمایت اجتماعی و تاب آوری می باشد.

 

فرضیه های پژوهش

  1. بین هوش هیجانی با سلامت روانی در امدادگران جاده ای رابطه منفی وجود دارد.
  2. بین حمایت اجتماعی با سلامت روانی در امدادگران جاده ای رابطه منفی وجود دارد.
  3. بین تاب آوری با سلامت روانی در امدادگران جاده ای رابطه منفی وجود دارد
  4. بین هوش هیجانی، حمایت اجتماعی و تاب آوری با سلامت روانی در امدادگران جاده ای رابطه چندگانه وجود دارد.

دانلود پروپوزال رابطه ساده و چندگانه هوش هیجانی، حمایت اجتماعی و تاب آوری با سلامت روانی امدادگران




موضوع مطلب :


بررسی ارتباط اختلال‌های رفتاری با عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان در 80 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست مطالب :


 

چکیده‏

 

فصل اول: کلیات تحقیق

 

‏1-1مقدمه‏

 

‏1-2-بیان مسأله‏

 

‏1-3-اهمیت و ضرورت پژوهش‏

 

‏1-4-اهداف پژوهش‏

 

‏1-4-1-هدف کلی‏

 

‏1-4-2-اهداف جزئی‏

 

‏1-5-فرضیه‌ی پژوهش‏

 

‏1-6-متغیرهای پژوهش‏

 

‏1-6-1-تعاریف مفهومی‏

 

‏1-6-2-تعاریف عملیاتی‏

 

فصل دوم: پیشینه‌ی تحقیق

 

‏2-1-پیشینه‌ی نظری یا مبانی نظری‏

 

تعریف موضوع پروژه: اختلالات رفتاری‏

 

منظور از رفتار نابهنجار چیست؟‏

 

رفتار بهنجار‏

 

‏1-بهنجار به‌عنوان حد متوسط‏

 

‏ 2-بهنجار به‌صورت آرمانی‏

 

‏3-بهنجاری به‌عنوان سازگاری‏

 

خودبیمار انگاری‏

 

سبب شناسی‏

 

تشخیص‏

 

همه‌گیر شناسی‏

 

دوره یا سیر‏

 

شاخص‏

 

اختلال شخصیت ضداجتماعی‏

 

نشانه‌ی مشخص اختلال شخصیت ضداجتماعی‏

 

ویژگی‌های شخصیت ضداجتماعی‏

 

علل رفتار ضداجتماعی‏

 

ویژگی‌های بالینی‏

 

خصوصیات اختلال شخصیت ضداجتماعی‏

 

همه‌گیر شناسی‏

 

درمان‏

 

روان‌درمانی‏

 

درمان دارویی‏

 

افسردگی‏

 

افسردگی چیست؟‏

 

اختلال‌های افسردگی‏

 

ویژگی‌های دوره‌ی افسردگی اساسی‏

 

انواع افسردگی‏

 

میزان شیوع و روند این اختلال‏

 

اختلال افسرده خویی‏

 

اختلال‌های دربرگیرنده‌ی تناوب‌هایی در خلق‏

 

ویژگی‌های تشخیصی دوره‌ی منیک‏

 

انواع اختلال دوقطبی‏

 

اختلال افسرده‌خویی‏

 

ویژگی‌های تشخیصی‏

 

افسردگی در کودکان‏

 

نظریه‌ها و درمان اختلال‌های خلقی‏

 

دیدگاه‌های زیستی‏

 

عوامل زیست-شیمیایی‏

 

 

دانلود پایان نامه بررسی ارتباط اختلال‌های رفتاری با عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان با پرسشنامه استاندارد




موضوع مطلب :


پروپزال تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر بهزیستی روانشناختی و عزت نفس دانش آموزان در 29 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:


مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش                 

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

 

اهمیت و ضرورت موضوع پژوهش

اهمیت و ضرورت شناسایی و آموزش مهارت های زندگی مورد نیاز دانش آموزان ابتدایی از این جهت است که در این دوره وجود پدیده های روانی نظیر اضطراب ، افسردگی ، پرخاشگری و اختلال در عملکردهای اجتماعی از مسائل مهم حوزه بهزیستی روانشناختیی ، در این دوره می باشد . لذا با توجه به این پدیده ها آموزش مهارت های زندگی از اهمیت خاصی برخوردار است . همچنین بروز آسیب زننده در این دوره می تواند از عزت نفس پایین ، عدم توانایی در ابراز وجود و روابط بین فردی ، قرار گرفتن تحت فشار همسالان و فقدان آگاهیهای لازم در زمینه مهارت های ارتباطی ناشی شود . بدیهی است که با ارائه آموزش های لازم در این زمینه ها می توان آثار نامطلوب این روابط را کاهش داده و با ارائه آگاهی و شناخت بیشتر از خود در دانش آموزان در جهت افزایش عزت نفس آنها تلاش نمود و تا حد امکان عواطف و حالت های روانی نامطلوب نظیر افسردگی ، اضطراب و خشم را کاهش داد که خود این امر موجب ارتقای سلامت عمومی کودکان خواهد شد از طرف دیگر آموزش مهارت های زندگی فرد را برای شروع زندگی و قبول مسئولیت های اجتماعی آماده می کند و آنچه برای این گروه از افراد مهم است این است که چگونه به هویت اجتماعی خود پی ببرند و چگونه به خود شناسی برسند ودر زندگی اجتماعی با تغییرات گوناگون به طور موثر مواجه شده ، مشکلات زندگی خود را حل نمایند بنابراین شرایط خاص این دوره برنامه های خاص را می طلبد ( ترابی ، 1380) .

مهارت های زندگی به معنی کسب و افزایش دانش صرف نیست ، بلکه ایجاد مهارت و تعییردر نگرش و ارزشهای فردی هست . آموزش این مهارت ها فرد را قادر می سازد تادانش ، نگرش ها و ارزشها را به توانایی های بالفعل تبدیل کند . و فرد را قادر می سازد انگیزه و رفتار سالم داشته باشد و همچنین فرصت و میدان انجام چنین رفتارهایی را نیز ایجاد کند .

انسان برای مقابله با موقعیتهای مختلف و کشمکش های زندگی به مهارت هایی نیاز دارد تا در این راه او را مهیا سازند . این مهارت ها بسیار زیر بنایی هستند و در فرایند رشد ، شکل می گیرند ، مهارت هایی مثل شناخت  عواطف و رفتارها که در قالب ساختارهایی مانند خودکارآمدی ، توانایی حل مساله ، مقابله ،درک از خود و مهارت های اجتماعی تجلی می یابند . به نظر می رسد هم اکنون ، نهادهای سنتی آموزش خانواده ، مدرسه و سایر نهادهای فرهنگی برای  رشد چنین مهارت هایی در کودکان و نوجوانان چندان موفق نیستند . عوامل مختلف از جمله رسانه های گروهی و موقعیتهای مختلف اجتماعی ، اخلاقی ، تغییرات اجتماعی ، انتظارات و ارزش ها بین کودکان و نوجوانان از یک سو و والدین آنها از سوی دیگر شکاف عظیمی ایجاد نموده است . لذا ضروری است فرصت هایی فراهم گردد تا کودکان و نوجوانان علاوه بر کسب توانایی های خواندن ، نوشتن ، و حساب کردن مهارت های زندگی را نیز فرا بگیرند .

امروزه در سراسر جهان بر اهمیت بهداشت روانی تاکید می شود و روز به روز با انجام تحقیقات وسیع و گوناگون اهمیت و نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی آشکارتر می گردد ، به طوری که سال 2001 میلادی از طرف سازمان بهداشت جهانی تحت عنوان سال جهانی « بهداشت روانی » اعلام گردید . سازمان مذکور در این سال شعار « غفلت بس است ، مراقبت کنیم » را جهت آشکارتر ساختن اهمیت موضوع ، مطرح نمود . (سازمان بهداشت جهانی ، ترجمه نوری قاسم آبادی و محمد خانی ، 1377) .

پژوهش ها نشان می دهند که آموزش مهارت های زندگی به ارتقاء بهداشت روانی کودکان و نوجوانان در ابعاد مختلف زندگی کمک می کند و از اساسی ترین برنامه های پیشگیرانه در سطح اولیه به شمار می رود . سلامتی ،بخش اصلی یک زندگی شاد است . و مدارس نقش مهمی در آگاه ساختن کودکان و نوجوانان پیرامون مسائل بهداشتی و سلامتی و آموزش مهارت های زندگی به آنان دارند .

حسینی( 1378) ، معتقد است آموزش ، اساسی ترین روش، پیشگیری اولیه است . از طرفی دیگر مهم ترین و موثرترین دوره جهت آموزش  پیشگیرانه ، دوره کودکی و نوجوانی است . به همین دلیل متخصصین بهداشت روانی ، آموزش پیشگیرانه در دوره کودکی و نوجوانی را بسیار مورد توجه قرار می دهند .

 پژوهش های مختلفی که پس از اجرای برنامه آموزش مهارت های زندگی در مدارس صورت گرفت ، تاثیر این آموزش را بر ابعاد مختلف بهزیستی روانشناختی نشان می دهد. مثلاً کاهش معنا دار اضطراب اجتماعی (بوتوین واینگ[1]1982) ، تصور از خود (کروتر[2]،1991) ،  خودکار آمدی (الیس،1991)، ناسازگاری اجتماعی و هیجانی (کاپلان ، 1992) و عزت نفس (اینت[3]1994) . در بسیاری از بررسی های انجام شده در این زمینه نتایجی دیگر از قبیل افزایش اعتماد به نفس کودکان،بهبود رابطه معلم و شاگرد،کاهش غیبت از مدرسه،و کاهش بد رفتاری آنان حاصل گردید(سازمان بهداشت جهانی،ترجمه نوری قاسم آبادی و محمد خانی،1377). 

 

 

 

با توجه به مطالب فوق و نقش ارزنده آموزش مهارت های زندگی بر بهزیستی روانشناختی و عزت نفس افراد بخصوص کودکان و با توجه به تاثیر مثبت برنامه های پیشگیرانه در مدارس و همچنین ضرورت بررسی تاثیر آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی ، پژوهش حاضر به بررسی تاثیر آموزش مهارت های  زندگی در دوره ابتدایی بر سلامت عمومی و عزت نفس کودکان می پردازد .

ضمنا نتایج این پژوهش می تواند مورد استفاده وزارت آموزش و پرورش ، سازمان بهزیستی ، کانون های اصلاح و تربیت و سایر سازمان ها و نهادهایی که به نوعی با تعلیم و تربیت کودکان سرو کار دارند قرار گیرد .

 

1-4 اهداف پژوهش

اهداف کلی :

  1. بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر افزایش بهزیستی روانشناختی دانش آموزان دختر دوره ابتدایی
  2. بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برافزایش عزت نفس دانش آموزان دختر دوره ابتدایی

اهداف جزئی :

1-1-بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برکاهش نشانه های جسمانی دانش آموزان دختر ابتدایی

1-2-بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برکاهش اضطراب و بی خوابی دانش آموزان دختر ابتدایی

1-3-بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برکاهش نارساکنش وری اجتماعی دانش آموزان دختر ابتدایی

1-4-بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برکاهش افسردگی دانش آموزان دختر ابتدایی

2-1- بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر افزایش عزت نفس کلی دانش آموزان دختر ابتدایی

2-2- بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برافزایش عزت نفس اجتماعی ( همسالان) دانش آموزان دختر ابتدایی

2-3- بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برافزایش عزت نفس خانوادگی دانش آموزان دختر ابتدایی

2-4- بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی برافزایش عزت نفس تحصیلی ( آموزشگاهی ) دانش آموزان دختر ابتدایی

1-5 فرضیه های پژوهش

1-آموزش مهارتهای زندگی برافزایش بهزیستی روانشناختی دانش آموزان  تاثیر دارد.

2-آموزش مهارتهای زندگی برافزایش عزت نفس دانش آموزان تاثیر دارد.

 1-1-  آموزش مهارتهای زندگی برکاهش نشانه های جسمانی تاثیر دارد.

 1-2- آموزش مهارتهای زندگی برکاهش اضطراب و بی خوابی دانش آموزان تاثیر دارد.

1-3-  آموزش مهارتهای زندگی برکاهش نارسا کنش وری اجتماعی  دانش آموزان تاثیر دارد .

1-4-آموزش مهارتهای زندگی برکاهش افسردگی  دانش آموزان تاثیر دارد .

2-1-آموزش مهارتهای زندگی برافزایش عزت نفس کلی دانش آموزان  تاثیر دارد.

2-2- آموزش مهارتهای زندگی برافزایش عزت نفس اجتماعی (همسالان ) دانش آموزان تاثیر دارد.

2-3-آموزش مهارتهای زندگی برافزایش عزت نفس خانوادگی (والدین )دانش آموزان تاثیر دارد .

2-4-آموزش مهارتهای زندگی برافزایش عزت نفس تحصیلی (آموزشگاهی ) دانش آموزان تاثیر دارد .

 


1-Botvin &Eng

2-Kreuter

3-Enet

 

دانلود پروپوزال تاثیر آموزش مهارتهای زندگی بر بهزیستی روانشناختی و عزت نفس دانش آموزان




موضوع مطلب :


پایان نامه بررسی چرا در ایران نقد و انتقاد چالشهای سیاسی و اجتماعی بوجود می آورد  در 250 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست

 

فصل اول   
کلیات   
مقدمه :   
بیان مسئله   
تحدید موضوع   
ضرورت و اهمیت تحقیق   
سوال تحقیق   
هدف تحقیق   
فرضیه های تحقیق   
پیشینه تحقیق   
روش تحقیق :   
تحلیل محتوی   
فصل دوم   
مفاهیم و اصطلاحات تحقیق   
مروری بر تعریف نقد و انتقاد در لغت نامه ها و دایره المعارف   
فصل سوم   
مبانی نظری   
رابطه نقد و انتقاد با سیاست جامعه چیست ؟   
نقد و انتقاد بر مبنای روابط اجتماعی در ادبیات فارسی   
1_حوزه رواشناسی گفتمان   
2_حوزه جامعه شناسی   
تبیین ارزشی مرتن  برای گفتمان  نقد و انتقاد گروههای سیاسی ، اجتماعی در یک نظام اجتماعی   
دیدگاه ساخت اجتماعی در مورد گفتمان نقد و انتقاد سیاسی اجتماعی   
دیدگاه کارکرد اجتماعی در مورد گفتمان نقدوانتقاد سیاسی، اجتماعی   
دیدگاه نظم اجتماعی در مورد گفتمان نقد و انتقاد سیاسی ،اجتماعی   
دیدگاه تضاد یا انتقاد اجتماعی درمورد گفتمان نقدو انتقاد سیاسی و اجتماعی   
فصل چهارم   
گفتمان انتقاد سازنده درون گروهی چیست   
یک منتقد سازنده در گروه چیست؟   
شرایط انتقاد سازنده درون گروهی براساس نظریه هندوی و ایزینگر:   
1? استقبال از انتقاد   
2?به طور استراتژیک انتقاد شود:   
3? انتقاد بهبود گرا باشد.   
4? خود باوری مخاطب حفظ شود.   
5? برای گفتمان انتقادی از کلمات صحیح استفاده شود.   
6? انتقاد خود را ارزیابی کنیم:   
7? مخاطب خود در فرایند انتقاد شرکت دهیم:   
8? بدون هیچ ((اما)) شایستگیها را متذکر شویم.   
9? آنچه انتقاد می کنیم شفاف و واضح باشد.   
10? وقت شناس باشیم:   
11?انتقاد درون گروهی باسوالات سقراطی انجام شود.   
12? وقتی کلمات کار ساز نیستند اقدام کنید .   
13?در انتقادات خود انگیزه ای قرار دهیم:   
14? از دنیای مخاطبان خود استفاده کنید؟   
15? معیارهای خود را برای انتقاد بشناسید:   
16? قبل از انتقاد به خودتان گوش دهید:   
17?هنگام انتقادخونسرد،آرام و متمرکز باشیم:   
نتیجه گیری:   
فصل پنجم   
نقد رقابت آور در گفتمان سیاسی اجتماعی   
نقد رقابت آور در گفتمان سیاسی اجتماعی   
الف_نخبگان   
ب_ احزاب سیاسی   
احزاب مانند بنگاه اقتصادی   
د_ دموکراسی   
ه_ اصل رقابت چیست؟   
و_ حکومتهای دموکراتیک   
ز_ قدرت _ اقتدار_ مشروعیت_   
انواع قدرت سیاسی   
نتیجه گیری فصل پنجم   
فصل ششم   
بررسی جایگاه نقد و انتقاد در بین گروههای سیاسی اجتماعی ایران   
جامعه آماری   
گفتمان نقد و انتقاد بین گروههای سیاسی اجتماعی فعال در حال حاضر ایران   
چگونگی شکل گیری این دو جریان فکری اصولگرایان و اصلاح طلبان   
-نحوه تحلیل محتوای روزنامه مورد نظر   
شاخص سازی   
تعریف عملیاتی شاخصهای مورد نظر   
1- فرافکنی مشکلات:   
2- انتقاد تخریبی از رقیب:   
3- گذشته نگری:   
4-مورثی بودن حکومت:   
5- سوء استفاده از مذهب :   
6- انگ زنی Labeling Theory:   
8- کنترل نخبگان غیر حاکم یا کنترل اجتماعی (Socil control)   
9- سرکوب عقاید (مانع تراشی بر سر اصل رقابت):   
10- ارجعیت حقوق نظم موجود بر حقوق شهروندی:   
11- تصویت قوانین کنترل کننده:   
12- کانالهای نظارتی هرمی:   
13- عدم پذیرش انتقاد درون گروهی:   
14- برخورد آمرانه با رقیب:   
15- غیر قانونی خواندن خواسته های نخبگان حاکم:   
16- عدم اعتماد به نخبگان حاکم:   
17- مشروعیت سازی عملکرد خود:   
18- پذیرش روابط اجتماعی قراردادی:   
19- شکستن اقتدار نخبگان حاکم:   
20- پذیرش اصل رقابت:   
21- فعالیت در چارچوب قانون:   
22- تلاش برای کسب قدرت: یکی از شاخصه های مشترک   
23- پذیرش تکثرگرایی قدرت: از شاخصه های دیگر   
24- آینده نگری: یکی از شاخصه های اختصاصی   
25 توجه به خیر مشترک:   
26-تحمل گفتمان اتنتقادی مخالفین:   
27- ارایه برنامه مشخص:   
28- تخصصی بودن تصمیمات:   
29- پذیرش انتقاد درون گروهی:   
1- تحلیل محتوی داده های جدولی   
2-تحلیل داده های تیتر انتخاباتی روزنامه های جمهوری اسلامی، کیهان و یاس نو در عرض یک ماه قبل از رأی گیری مجلس هفتم(1382)   
1-3- مقایسه زمانی تیتر انتخاباتی روزنامه های مورد نظر   
فصل هفتم   
بحث و نتیجه گیری   
نتیجه گیری   
پیشنهادات   
فهرست منابع   

 

فهرست منابع

 

1-   آریان پور،م . ، 1379 ه.ش، فرهنگ یک جلدی (انگلیسی- فارسی) ص 310

 

2-   معین، م. ،فرهنگ لغت فارسی، جلد یک،ص365

 

3-   دهخدا، ع.، فرهنگ لغت فارسی، جلد اول ص296

 

4-   دهخدا، ع.، فرهنگ لغت فارسی، جلد چهار ص 4875

 

5-   آریان پور، م.، 1379 ه.ش، فرهنگ یک (انگلیسی-فارسی) ص310

 

6-   معین، م، فرهنگ لغت فارسی جلد یک، ص4785

 

7-   دهخدا، ع. ، فرهنگ لغت فارسی، جلد اول، ص689 – 691

 

8-   دهخدا ، ع. ، فرهنگ لغت فارسی، جلد اول ص 182

 

9-   رتیزر، ج.، 1379 ه.ش، ترجمه ثلاثی، م. ، نظریه جامعه شناسی دوران معاصر، ص406

 

10-     کوئن، ب.، 1377 ه.ش، ترجمه ثلاثی، م.، درآمدی به جامعه شناسی، تهران، نشر توتیا، ص94

 

11-     کوئن، ب. ، 1377 ه.ش، ترجمه ثلاثی، م.، درآمدی به جامعه شناسی، تهران، نشر توتیا ص 95

 

12- کوئن، ب. ، 1377 ه.ش، ترجمه ثلاثی، م.، درآمدی به جامعه شناسی، تهران، نشر توتیا ص94

 

13- کوئن، ب. ، 1377 ه.ش، ترجمه ثلاثی، م.، درآمدی به جامعه شناسی، تهران، نشر توتیا ص 95

 

14- ابوالحسن تنهائی،ح.، 1382 ، جامعه شناسی نظری، تهران، انتشارات بهمن برنا، ص70

 

15- ابوالحسن تنهائی،ح.، 1382 ، جامعه شناسی نظری، تهران، انتشارات بهمن برنا، ص54

 

16- ابوالحسن تنهائی، ح. ،درآمدی بر مکاتب و نظریه جامعه شناسی، ص204

 

17- ابوالحسن تنهائی، ح. ،1382 ، جامعه شناسی نظری، تهران، انتشارات بهمن برنا، ص75

 

18- گیدنز، آ. ، 1379ه.ش، ترجمه صبوری، م.،جامعه شناسی، تهران، نشرنی، ص342

 

19- کوئن، ب. ،1377 ه.ش، ترجمه ثلاثی،م.، درآمدی به جامعه شناسی، تهران، نشر توتیا، ص95

 

20- توسلی،غ.، 1376 ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین ..«سمت» ، ص125

 

21-توسلی،غ.، 1376 ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین ..«سمت» ، ص124

 

22-توسلی،غ.، 1376 ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین ..«سمت» ، ص126

 

23-توسلی،غ.، 1376 ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین ..«سمت» ، ص225

 

24-توسلی،غ.، 1376 ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین ..«سمت» ، ص141

 

25-توسلی،غ.، 1376 ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین ..«سمت» ، ص129

 

26- ابوالحسن تنهایی،ح.،1382 ه.ش، جامعه شناسی نظری، تهران، انتشارات بهمن برنا، ص83

 

27- گیدنز،آ.، 1379 ه.ش، ترجمه صبوری،م.، جامعه شناسی، نشرنی، ص754

 

28- ابوالحسن تنهایی،ح.، 1382 ه.ش، جامعه شناسی نظری، تهران، انتشارات بهمن برنا، ص85

 

29- ابوالحسن تنهایی،ح.، 1382 ه.ش، جامعه شناسی نظری، تهران، انتشارات بهمن برنا، ص86

 

30- توسلی،غ.، 1376ه.ش، نظریه های جامعه شناسی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین …«سمت»، ص221

 

31- گیدنز، آ.،1379 ه.ش، ترجمه صبوری،م.، جامعه شناسی، تهران،نشرنی، ص756

 

32- محسن تبریزی،م.،1380 ه.ش، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، برگرفته از جزوه بررسی مسائل اجتماعی ایران و کار تحقیقی قاچاق کالای حسین زارعی

 

33- محسن تبریزی،1380 ه.ش، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، برگرفته از جزوه بررسی مسائل اجتماعی ایران و کار تحقیقی قاچاق کالای حسین زارعی

 

34- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص138

 

 35 – وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص2

 

  36- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص 5

 

37- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص6

 

38- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص9

 

39- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص12

 

40- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص13

 

41- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص16

 

42- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص19

 

43- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص23

 

44- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص26

 

45- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص31

 

46- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص36

 

47- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص38

 

48- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص44

 

49- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص45

 

50- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص54

 

51- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص58

 

52- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص63

 

53- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص66

 

54- وایزنیگر،ه.،1381 ه.ش، قدرت انتقاد سازنده، تهران، م.چ.ع.م ص70

 

55- گیدنز،آ.، 1379 ه.ش، ترجمه صبوری،م.، جامعه شناسی، تهران، نشرنی، ص691

 

56- گیدنز، آ.، 1379 ه. ش، ترجمه صبوری، م.، جامعه شناسی، تهران، نشرنی، ص120

 

57- گی روشه، 1379 ه.ش، ترجمه وثوقی،م.، تغییرات اجتماعی،تهران، نشرنی، ص121 58- باتامور، تی.بی، 1377ه.ش،ترجمه طیب،ع.، نخبگان وجامعه ، نشره شیرازه ،ص116

 

59-باتامور، تی.بی،1377 ه.ش،ترجمه طیب،ع. ،نخبگان و جامعه،نشره شیرازه ،  ص 113

 

60-گیروشه،1379ه.ش،ترجمه وثوقی ،م. ،تغییرات اجتماعی،تهران، نشرنی، ص132-122

 

 61-باتامور،ت.،1378ه.ش،ترجمه صبوری،م.،جامعه شناسی سیاسی،تهران،انتشارات کیهان ص83

 

62-گیونز،آ.. ،1379ه.ش،ترجمه صبوری،م.،جامعه شناسی ،تهران ،نشرنی ،ص 350

 

63-بشیریه،ح.،1380ه.ش،جامعه شناسی سیاسی،تهران،نشرنی،ص122

 

64-زیبا کلام ،ص.،1378ه.ش،عکس های یادگاری با جامعه مدنی،انتشارات روزنه،ص 142

 

65-باتامور،تی.بی،1377ه.ش،ترجمه طیب،ع.،نخبگان وجامعه،نشره شیرازه،ص143

 

66-گیونز،آ.،1379ه.ش،ترجمه صبوری،م. ،جامعه شناسی،تهران،نشرنی،ص344

 

67-بشریه،ح. ،1380ه.ش،جامعه شناسی سیاسی ،تهران ،نشرنی ،ص339

 

68-باتامور،تی.بی،1377ه.ش،ترجمه طیب ،ع.،نخبگان وجامعه،نشره شیرازه،ص138

 

69-صبوری ،م.،1379ه.ش-جزوه درس جامعه شناسی سیاسی،دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران

 

70-باتامورفت.،1378ه.ش،ترجمه صبوری،م.،جامعه شناسی سیاسی،تهران،انتشارات کیهان ص27

 

71-راش،م. ،1377ه.ش،ترجمه صبوری،م. ،جامعه شناسی سیاسی،تهران ،انتشارات سمت ص89

 

72-باتامور،ت. ،1378ه.ش،ترجمه صبور ،م. ،جامعه شناسی سیاسی ،تهران ،انتشارات کیهان،ص 31

 

73- گیدنز، آ.، 1379 هـ . ش، ترجمه صبوری، م. ، جامعه شناسی، تهران، نشر نی، ص 343

 

74- باتامور، ت.، 1378 هـ. ش، ترجمه صبوری ، م. ، جامعه شناسی سیاسی، تهران،  انتشارات کیهان، ص 83?

 

75- راش، م، 1378 هـ. ش، ترجمه صبوری، م. ، جامعه شناسی سیاسی، انتشارات سمت، ص 128?

 

76- راش ، م، 1378 هـ.ش، ترجمه صبوری ، م.، جامعه شناسی سیاسی، انتشارات سمت، ص 124?

 

77- با تامور، تی. بی، 1377 هـ. ش، ترجمه طیب، ع. ، نخبگان و جامعه، نشر شیرازه، ص 17?

 

78- صبوری، م. ، 1379 هـ.ش – جزوه درس جامعه شناسی سیاسی، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران.

 

79- با تامور، تی، بی، 1377 هـ. ش، ترجمه طیب، ع، نخبگان و جامعه ، نثره شیرازه، ص 139?

 

80- صبوری، م.، 1379 هـ . ش، جامعه شناسی سازمانها، نثر شب تاب­ص77-73?

 

81- راش، م. ، 1377 هـ. ش، ترجمه طیب، ع. جامعه شناسی سیاسی، انتشارات سمت ص 51-48

 

82- کوئن، ب. ، 1377 هـ. ش، ترجمه ثلاثی، م.، درآمدی به جامعه شناسی، تهران، نثر توتیا، ص 299?

 

83- صبوری،م.،1379هـ. ش ، جامعه شناسی سازمانها، نشر شب تاب ص 73-70?

 

84- بشیریه، ح. ، 1380 هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص 339?

 

85- بشیریه، ح. ، 1380 هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص 61?

 

86- روزنامه اطلاعات، 23/12/1357 و 1/12/1357?

 

87و88- روزنامه سلام، 21/2/76 ، ص 9?

 

89- ساروخانی،ب.،1375هـ.ش، دایره النعارف علوم اجتماعی، جلد دوم، ص 623?

 

90- بشیریه ، ح، 1380هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی ، تهران، نثر نی، ص 60?

 

91- بشیریه ، ح، 1380هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی ، تهران، نثر نی، ص 339?

 

92- بشیریه ، ح، 1380هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی ، تهران، نثر نی، ص 60?

 

93- ساروخانی، ب. ، 1375 هـ. ش، دایره المعارف علوم اجتماعی، جلد یک، ص 430?

 

94-بشیریه، ح.، 1380 هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص 339?

 

95- ساروخانی ، ب. ، 1375 ه?. ش، دایره المعارف علوم اجتماعی، جلد2، ص 759?

 

96- بشیریه، ح.، 1380 هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص 340?

 

97- بشریه، ح.، 1380 هـ. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص 661?

 

98- ساروخانی، ب. ، 1375 ه. ش، دایره المعارف علوم اجتماعی، جلد 2، ص 661?

 

99- باتامور، تی. بی، 1377 هـ. ش، ترجمه طیب، ع. ، نخبگان و جامعه ، نثر شیرازه، ص 17?

 

100- بشیریه ، ح.، 1380ه. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص 65?

 

101- بشیریه ، ح.، 1380ه. ش، جامعه شناسی سیاسی، تهران، نثر نی، ص123?

 

مروری بر تعریف نقد و انتقاد در لغت نامه ها و دایره المعارف

 

در ادبیات عامه و شفاهی فارسی نقد و انتقاد به صورت مترادف هم  مورد  استفاده قرار می گیرد . اما از نظر ادبیات کتبی این مفهوم با همدیگر تفاوت اساسی  دارند . در این مقوله  ابتدا  مفهوم  انتقاد  و سپس مفهوم نقد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

الف_مفهوم انتقاد

انتقاد یک واژه  عربی است که در انگلیسی  ((  critical)) 1  یعنی انتقادی ، انتقاد آمیز، نکوهشگرانه وخرده گیرانه آمده است . درلغت نامه های فارسی انتقاد مفاهیمی مختلف به خود می گیرد از جمله درفرهنگ معین  (( انتقاد معادل سره کردن ، نقد گرفتن پول ،

جداکردن خوب ازبدی هاخرده گرفتن،به گزینی مطرح شده) 2 ودرفرهنگ لغت دهخدا  انتقاد  معادل  (( نیست گردانیدن، نابودساختن ، تمامی چیزی  را گرفتن ، به تمام چیزی را گرفتن ، استیفاء حق وشیر دوشیدن))3 معنی شده واضافه می شود در لغت نامه دهخدا

 ((  نهی از منکربه معنی باز داشتن¸منع کردن،انکارکننده،خلاف امر،مترادف کلمه(انتقاد) در ادبیات فارسی است. )) 4

همانطور که  ملاحظه  می شود انتقاد در تمامی معانی خود به صورت یک فعل امر منفی به کار رفته یعنی تلاش شده به عنوان یک فعل بازدارنده و بر اساس بایدونباید ها حدود و اندازه ها مشخص شود.

بر خوردهای کلامی انتقادی درحوزه روابط سیاسی،اجتماعی هر جامعه معانی خاص خود را دارد به طوری که شیوه  انتقاد یکی از  عوامل مرز  بندی افکار و اندیشه های افراد و گروههای اجتماعی در یک جامعه می شود. که در جای خود در این موارد بحث خواهد شد .

ب_تعریف نقد

نقد نیز همانند انتقاد یک واژه عربی است که در زبان  انگلیسی criti.cism)) )) 5  به معنی نقد ، هنر سنجی ،علم و اصول هنر سنجی ،مقاله ها ،خطابه ای انتقادی ،نکوهش ،عیب جویی ،خرده گیری و تنقید آمده است.

امادرلغت نامه های فارسی مفهوم نقدبرخلاف انتقاددرحوزه های وسیع تری بکار رفته از جمله نقدبه معناهای((جدا کردن دینارودرهم،سره ازناسره،بهای مال وغیره به هنگام خرید آن داده شود ،سکه فلزی وپول رایج،زر و سیم سره رایج،نقدکردن مالی را تبدیل به پول نقد و رایج کردن))6

یادرآنچه درحال داده شودخلاف نسیه ،مال حاضروپول حاضروآماده،خلاف  نسیه  وعده و حواله))7یا در کتب ادبی فارسی بارها از مفهوم نقد در زمینه های مختلف استفاده شده است به طور خلاصه به چند مورد از آنها اشاره می شود .

 

 

دانلود پایان نامه بررسی علل ایجاد چالش های سیاسی و اجتماعی پس از نقد و انتقاد در ایران




موضوع مطلب :


<   <<   26   27   28   29   30   >>   >