آرشیو وبلاگ لوگو آمار وبلاگ
فایل و پروژه دانشجویی دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:17 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
بررسی ضرورت دستیابی به فناوری هسته ای در 62 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc مقدمه موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:17 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پروژه بررسی ارتباط میان سطح رشد سازمان و اثربخشی نظام انگیزشی در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
پیشگفتار : انگیزش با حیات انسان و چگونگی تحقق اهداف زندگی سروکار دارد . اگر در جایی می بینیم که انسانها در تکاپو و تلاش هستند و با شادی و امید مشغول کار می باشند ، دلیل بر آن است که افراد احساس زنده بودن و زندگی کردن دارند و بین کار و فعالیتهای خود و زندگیشان رابطه معنی داری می یابد .
مقدمه : انگیزش یکی از موضوعات اساسی آموزش و پرورش است که همه فعالیتهای دانش آموزان , معلمان و کارکنان را تحت تأثیر خود قرار می دهد . بدون تردید هر مدیری می خواهد در حوزه فعالیت خود همه با میل و علاقه مشغول بکار باشند و معلمان با شوق و احساس مسئولیت به کار دانش آموزان رسیدگی کنند , مشکلات آنها را حل کنند ، با آنها مهربان باشند و در صورت لزوم حتی وقت بیشتری را برای انجام وظایف خود در نظر بگیرند و به طور کلی با جدیت هدفهای سازمان را تعقیب کنند .
بیان مسئله : در این پروژه بررسی ارتباط میان سطح رشد سازمان و اثر بخشی نظام انگیزشی مورد بررسی و کنکاش قرار خواهد گرفت انگیزش با حیات انسان و چگونگی تحقق اهداف زندگی سروکار دارد . اگر در جایی می بینیم که انسانها در تکاپو و تلاش هستند و با شادی و امید مشغول کار می باشند ، دلیل بر آن است که افراد احساس زنده بودن و زندگی کردن دارند و بین کار و فعالیتهای خود و زندگیشان رابطه معنی داری می یابد . آنها کارکردن در محیط مدرسه یا سازمان آموزشی را وسیله اصلی ادامه زندگی می دانند و حتی در شرایط بهتر آن را عین زندگی خود می بینند .
اهمیت و ضرورت تحقیق : انگیزش قبل از هر چیز با مفاهیمی چون نیاز ، میل ، علاقه ، رغبت ، سائق و محرک ارتباط دارد و بر حسب علاقه ، فرهنگ یا موقعیت افراد از همه آنها استفاده می کنند . اما از نظر عملی ، مفاهیم نیاز ، انگیزه و محرک کاربرد بیشتری دارند . نیاز ماده یا عنصری است که جزئی از ترکیب وجودی انسان است و برای ادامه حیات و سالم بودن جسمی یا روانی وجودش ضروری است . مثلاً آب ، کلسیم ، هوا و نظایر آن از نظر سلامتی جسم لازم هستند و جزء وجود انسان می باشند . انگیزه نیرویی است که بر اثر کمبود یکی از مواد ، یعنی نیازها در فرد به وجود ِمی آید و او را وادار به حرکت می کند تا نیازش را تأمین کند . محرک عامل یا ماده ای است که در بیرون از وجود انسان وجود دارد و مابه ازای نیاز فرد . نام دیگر محرک ، هدف است . هدف چیزی است که فرد می خواهد به آن برسد . هدفهای کلی تحقیق : اگر به نیازهای خاص یک فرد در یک موقعیت معین توجه کنیم ، انگیزش جنبه فردی و شخصی پیدا می کند . افراد ممکن است از نظر سطح نیازها در سطوح مختلف باشند . در عین حال عادات و روش های خاص یک فرد بر تأمین نیازهایش تأثیر دارد . انگیزش ممکن است از زاویه مراحل ارضای نیازها و همچنین تأثیر رفتارها و تجربیات گذشته مورد توجه قرار گیرد . به عنوان مثال ، تجربه های افراد از چگونگی دادن پاداش به کارکنان ممکن است سبب کاهش یا افزایش علاقه به کار یا فعالیت شود . از جهت دیگر ، نوع شناخت و انتظارات فرد از سازمان نیز ممکن است در انگیزش اثر بگذارد . جنبه دیگر مطالعه انگیزش ، توجه به روش های برانگیختن افراد است که به مدیریت برمی گردد . اینکه چگونه ، با چه وسایلی و از چه راههایی افراد را برانگیخته کنیم تا با انرژی و علاقه زیادتری به تحقق اهداف و افزایش بهره وری بیانجامد ، موضوع انگیزش می باشد . انگیزش در مدیریت ایجاد میل ، اشتیاق و علاقه به انجام دادن کار ، تشویق ، جلب رضایت و خشنودی کارکنان از طریق ارضای نیازهای منطقی مادی ، اجتماعی و روانی آنها است .
فرضیه ها : فرضیه اصلی تحقیق : میان سطح رشد سازمانی و اثر بخشی نظام انگیزشی در سازمان رابطه معنی داری وجود دارد . فرضیه فرعی : میان سطح رشد سازمانی و اثر بخشی نظام انگیزشی در سازمان رابطه معنی داری وجود ندارد
منابع و ماخذ : 1 – ماهنامه تدبیر – سازمان مدیریت و برنامه ریزی کل کشور شماره 17 ، ص36 گردآورنده : دکتر سید محمد علی صادقی – محقق و استاد دانشگاه تهران 1386 موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:17 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
تحقیق در مورد صفویان در 27 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc تبریز اول موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:17 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
بررسی شیوه بازیگری با توجه به سیستم استانیسلاوسکی در 57 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc - «رئالیست»[1] چیست؟ موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:17 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پروژه بازاریابی و تجهیز منابع مالی در بانک ها و موسسات مالی در 26 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc بازاریابی و تجهیز منابع مالی در بانک ها و موسسات مالی :
چکیده :
دراین مقاله ابتدا مفهوم تجهیزمنابع پولی ومؤلفه های تأثیرگذار برآن مورد بررسی قرار گرفته و سپس در مورد میزان تأثیر ونوع رابطه مؤلفهها برتجهیزمنابع پولی بحث شده است. این مقاله تحقیقی در پی پاسخگویی به این سؤال است که آیا بین مؤلفههای تأثیرگذار بر تجهیزمنابع پولی و موفقیت بانکها ومؤسسات مالی در جذب منابع مالی رابطه وجود دارد؟
در بانکداری نوین مؤلفه های متعددی وجود دارند که برروند تجهیز منابع پولی بانکها ومؤسسات مالی تأثیر میگذارند. شناسایی وتعیین میزان تأثیر ونوع ارتباط این مؤلفه ها با موفقیت بانکها در تجهیز منابع پولی مقولهای مهم می باشد. امروزه شرایط و موقعیتهای مؤسسات مالی وبانکها با یکدیگر یکسان نیست وممکن است مؤلفههای تأثیرگذاربرتجهیزمنابع پولی حتی برای هر یک از شعب یک گروه بانکی متفاوت باشد. مؤلفه های فناوری اطلاعات وارتباطات، مهارت2، نیروی انسانی شاغل در بانکها، تنوع وکیفیت3 خدمات بانکی، رضایت مشتریان ازکارکنان ومطلوبیت محیط داخلی ومحل استقرار شعب در بانکداری نوین ابزارهای مهمی هستند که برای جذب بهینه منابع پولی ازآنها استفاده میشود. دراین مقاله ابتدا مفهوم تجهیزمنابع پولی ومؤلفه های تأثیرگذار برآن مورد بررسی قرار گرفته و سپس در مورد میزان تأثیر ونوع رابطه مؤلفهها برتجهیزمنابع پولی بحث شده است. این مقاله تحقیقی در پی پاسخگویی به این سؤال است که آیا بین مؤلفههای تأثیرگذار بر تجهیزمنابع پولی و موفقیت بانکها ومؤسسات مالی در جذب منابع مالی رابطه وجود دارد؟ به منظور پاسخگویی به این سؤال فرضیههای تحقیق تنظیم و به بوته آزمون نهاده شد. و نتایج قابل توجهی به دست آمده است. .
? مقدمه
شاید بارزترین پدیده بانکداری در عصر حاضر جهانی شدن باشد. بانکها و مؤسسات مالی در گذشته از طریق انجام عملیات بانکی به جذب منابع مالی میپرداختند. در حال حاضر بانکها مانند سایر سازمانها در سطح جهانی داد و ستد میکنند، از طرفی با توسعه روزافزون تکنولوژی و صنعتی شدن کشورها در جذب منابع مالی تغییرات چشمگیری به وجود آمده است، به نحوی که شبکههای اتوماسیون بانکی و بانکداری اینترنتی یکی از مهمترین راههای تجهیز منابع مالی برای بانکها و مؤسسات مالی شده اند. امروزه بانک ها برای افزایش قدرت نقدینگی و بالا بردن کیفیت خدمات خود، خدمات مالی غیربانکی نیز به مشتریان ارائه میکنند و با خرید سازمانهای کارگزاری مانند شرکتهای بیمه و معاملات ملکی در بازارهای غیررسمی نیز فعالیت میکنند و منابع عمده ای را به سمت خود جذب مینمایند. واقعیتی که بانکها و مؤسسات مالی در ایران نباید از آن غافل باشند این است که در یک بازار رقابتی سالم جهانی، منابع مالی چه از طریق عملیات بانکی و چه از طریق فعالیتهای غیربانکی به راحتی قابل دسترسی نمیباشد. بانکها و مؤسسات مالی برای انجام فعالیتهای بانکی مطابق استانداردهای جهانی و همچنین برای انجام فعالیتهای مالی غیربانکی نیاز به بسترسازی و انجام اصلاحات اساسی در ساختار خود دارند. در عصر حاضر به دلیل وجود رقابت بین بانکها و مؤسسات مالی برای جذب بیشتر منابع، تسلط بر مؤلفههای مؤثر بر تجهیز منابع مالی اهمیت ویژهای یافته است. دراین مقاله پژوهشی، ما به مطالعه وبررسی مؤلفههای تأثیرگذار بر جذب منابع مالی پرداختهایم. جذب منابع مالی علاوه بر اینکه مهمترین رسالت مؤسسات مالی و بانکها میباشد، تأثیر مهمی در تنظیم صحیح گردش پول و استقرار یک نظام پولی و اعتباری صحیح و متناسب با برنامههای بلندمدت و کوتاه مدت کشور دارد. مؤلفههای سختافزاری و نرمافزاری متعدد باعث میشوند که جذب منابع مالی در بانکها، با روشی صحیح و در مسیری مناسب انجام گیرد.
برنامه ریزی و سیاستگذاری مؤسسات مالی و بانکها در ایران میبایست بر اساس شرایط و موقعیتهای خاص هر مؤسسه و بر پایه بررسیهای به عمل آمده از مؤلفههای مؤثر در جنب منابع مالی باشد.
? سؤال اصلی تحقیق
سؤال اصلی دراین تحقیق عبارت است از: "آیا بین موفقیت مؤسسات مالی وبانکها در جذب منابع مالی و مؤلفههای تأثیرگذار برتجهیزمنابع مالی رابطه وجود دارد ؟)"
? فرضیههای تحقیق
به منظورپاسخ دادن منطقی به سؤال اصلی تحقیق، فرضیههای ذیل به عنوان فرضیههای تحقیق مطرح میشوند:
1 ) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها در جذب منابع مالی ومیزان استفاده ازفناوری اطلاعات وارتباطات، رابطه وجود دارد.
2) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی ومیزان مهارت نیروی انسانی، رابطه وجوددارد.
3) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی ومیزان تنوع خدمات بانکی، رابطه وجود دارد.
4) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی ومیزان کیفیت خدمات بانکی، رابطه وجوددارد.
5) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی ومیزان رضایت مشتریان ازکارکنان، رابطه وجود دارد.
6) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی و میزان مطلوبیت محیط داخلی شعب، رابطه وجود دارد.
7) بین میزان موفقیت مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی و میزان مطلوبیت محل استقرارشعب، رابطه وجود دارد.
? هدف تحقیق
هدف از انجام این تحقیق، پاسخگویی به سؤالات تحقیق ازطریق آزمون آنها وتعیین میزان تأثیرونوع رابطه مؤلفههای تحقیق باموفقیت
مؤسسات مالی وبانکها درجذب منابع مالی است.
منابع
1ـ اکرامی، احمد (1380)، ارتباط بین کیفیت خدمات دریافتی کارکنان سازمان با قابلیت خدمترسانی آنها به مشتری(پایان نامه کارشناسی ارشد)، تهران، دانشگاه علامه طباطبایی.
2ـ حسینی مقدم، مریم السادات (1382)، بررسی امکان سنجی استقرار بانکداری الکترونیکی در نظام بانکی کشور از دیدگاه مدیران و کارکنان خبره بانکی، نشریه علمی تخصصی روند، شمارههای 41-40، بانک مرکزی ایران.
3ـ روستا، احمد،ونوس،داور وابراهیمی، عبدالحمید ( 1380)، مدیریت بازاریابی، چاپ پنجم، تهران، انتشارات سمت.
4ـ زریباف، مهدی (1382)، بانکداری نوین ضرورتی در خردنگری بانکداری، مجله تازههای اقتصاد، شماره 102، بانک مرکزی ایران.
5ـ کاتلر، ف و آرمسترانگ، گ، ترجمه علی پارسائیان (1379)، اصول بازاریابی، چاپ اول، تهران، انتشارات دبستان.
6ـ ونوس، داور و صفاریان، میترا (1383)، روشهای کاربردی بازاریابی خدمات بانکی برای بانکهای ایرانی، چاپ سوم، تهران، انتشارات نگاه دانش.
7ـ هدایتی، علی اصغر، کلهر، حسن، سفری، علی اصغر و بهمنی، محمود (1383)، عملیات بانکی داخلی 2 ـ تخصیص منابع، چاپ نهم، تهران: انتشارات مؤسسه عالی بانکداری.
8ـ هفرنان، شلاک، ترجمه علی پارسائیان و علیرضا شیرانی (1382) بانکداری نوین در تئوری و عمل، چاپ اول، تهران، انتشارات بانک سپه.
9-Singhal, Sanjiv; 2003Internet Banking-The Second Wave, New delhi: tata mcgraw-hill publishing company limited.
10-Jackson, chris. History of Strategis and Chalenges of Database Marketing. 2005.09.11].[on line]. (www.bank.bisys.com). [2005.09.15].
11- De Brower, Joseph. Interprise Miner Reveals Hidden Patterns. 2005.09.11]. [on line]. (www.SAS.com). [2005.09.14].
عناوین موجود :
چکیده :
مقدمه
سؤال اصلی تحقیق
فرضیههای تحقیق
هدف تحقیق
روش تحقیق
جامعه آماری تحقیق
تعیین حجم نمونه وروش نمونهگیری
تجهیزمنابع پولی دربانکداری نوین
1) فناوری اطلاعات وارتباطات
2) مهارتهای نیروی انسانی
3) تنوع خدمات بانکی
4) کیفیت خدمات بانکی
5) رضایت مشتریان ازکارکنان بانکها و مؤسسات مالی
6) مطلوبیت محیط داخلی بانکها و مؤسسات مالی
7) مطلوبیت محل استقرارمکانی بانکها و مؤسسات مالی
تجزیه وتحلیل دادهها واطلاعات
مقایسه میانگین امتیازات فرضیههای تحقیق بین شعب موفق وناموفق
آزمون فرضیه های تحقیق
تجهیز منابع به جای تشدید تقاضا
نتیجهگیری
الف) پیشنهادهای کاربردی برای کلیه مؤسسات مالی و بانکها
ب ) سایر پیشنهادها
موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:17 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
تحقیق در مورد عصر سلطنت ناصرالدین شاه در 41 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc مقدمه موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:16 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
بررسی علل ماندگاری امیرکبیر در تاریخ در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc پس از قتل قائم مقام فراهانی حاج میرزا آقاسی که خود با دسیسه چند نفر دیگر جزء عاملین قتل آن سید بزرگوار بودند به جانشینی قائم مقام برگزیده شد. میرزا آقاسی در مقابل سیاستهای روسی و انگلیس کاملا تسلیم بود ولی مردی درویش سبک، خرافاتی و بسیار موذی و مکار بود و در ایام نخست وزیری نامبرده از ایران هیچ چیز باقی نماند و تمام زحمات قائم مقام فراهانی را نیز بباد داد. وی از سال 1835 تا 1848 میلادی یعنی سال مرگ محمدشاه قاجار بمدت سیزده سال بر ایران صدرات کرد و در این مدت کشور از نظر داخلی بجائی رسید که مردم به خوردن علف و دانه های نباتات و خوراک دام و طیور افتادند و از نظر خارجی هم مبادرت به امضاء قراردادهائی مانند قرارداد ننگین ترکمانچای با انگلیسی ها نمود که عاقد قرارداد جوانک بی هویتی بنام میرزا ابوالحسن خان شیرازی وزیر امور خارجه ایران بود که جز حقوق بگیران دولت انگلیس در ایران بشمار می رفت. پس از درگذشت محمدشاه جمله رجال دولتی ایران بدستور میرزا آقاسی و از جمله مستوفی الممالک که سالها وزیر نخست وزیر بود جملگی به سفارت انگلیس در رفتند و از سفیر اجازه خواستند تا آمدن ولیعهد ناصرالدین میرزا زمام امور کشور را مهدعلیا و میرزاآقاخان نوری بدست داشته باشند. موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:16 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
بررسی عملیات در عراق: درسهایی برآینده در 129 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc فهرست مطالب و مندرجات موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:16 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پایان نامه بررسی امنیت و مسیر یابی در شبکه های اقتضایی در 105 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc امنیت و مسیر یابی در شبکه های اقتضایی :
چکیده
شبکههای بیسیم کاربرد بسیاری دارند، سهولت و سرعت ساخت، ازمهمترین مزیت این نوع شبکهها است. با توجه به انتقال داده در محیط باز (از طریق هوا) و محدودیت های موجود از جمله پهنای باند محدود، انرژی محدود، دامنهی ارسال محدود و...، کنترل ازدحام و تداخل و پروتکلهای مسیریابی متفاوت از شبکههای سیمی هستند.
در این مقاله به معرفی شبکههای بیسیم توری که ترکیبی از شبکههای ad hoc و سلولی هستند، میپردازیم. با توجه به طبیعت ترکیبی، اعمال پروتکلهای مسیریابی مربوط به سایر شبکههای بیسیم به این نوع شبکه، غیرممکن است، زیرا پروتکلهای مسیریابی باید ترکیبی از مسائل مربوط به شبکههای ad hoc و سلولی را در نظر بگیرند. در ادامه برخی از پروتکلهای مسیریابی و معیارهای مورد استفاده ، بررسیمیشوند.
1- مقدمه
شبکه سلولی، شامل تعداد زیادی کاربر با پایانههای سیار، ایستگاههای اصلی، و کنترل کنندهی مرکزی است که توسط خطوطی با سرعت بالا، (سیمی یا microwave) به یکدیگر یا دنیای بیرون متصل میشوند. دادههای کاربران از طریق نزدیکترین ایستگاه اصلی ارسال میشوند، در نتیجه انتقال دادهی چندگامه در محیط بیسیم اشتراکی وجود ندارد. پایانههای سیار مسئولیت بسیار کمی دارند و تمامی تصمیمات مهم مانند زمان ارسال هر پایانه، فرکانس ارسال، برش زمانی، کد مورد استفاده، انرژی موردنیاز و.. بطور مرکزی و نوعا در کنترل کنندهی شبکه اتخاذ میشود. در صورت خرابی یکی از ایستگاههای اصلی، همهی کاربران مجاور آن، ارتباط خود را با شبکه از دست میدهند.(شکل 1 -الف)
شبکههای ad hoc برخلاف شبکههای سلولی دارای هیچ زیرساخت اضافهای، مانند ایستگاههای اصلی، کنترل کننده مرکزی و... نیستند. بنابراین عملیات شبکه، بطور توزیع شده و غیرمتمرکز انجام میشود. علاوهبراین داده در چندگام مسیریابی شده و امکان ادامه کار، پس از رخداد خطا وجود دارد.(شکل 1-ب) این نوع شبکهها، به دلیل عدم وجود زیرساخت گران نیستند. بنابراین اگر نیازهای ارتباطی با استفاده از شبکههای ad hoc رفع شود، نیازی به استفاده از توپولوژی سلولی نیست.
فهرست مطالب
چکیده
کلیدواژه ها:
1- مقدمه
شکل(1). )الف) انتزاع سطح بالا از شبکه سلولی، (ب) انتزاع سطح بالا از شبکه بی¬سیم ad hoc 1
2-معماری WMN
نقاط دسترسی :
گره¬های سیار :
اجزای شبکه:
درجه حرکت:
الگوی ترافیکی :
3-خصوصیات WMN از دید مسیریابی
توپولوژی شبکه :
الگوی ترافیک :
تنوع کانال¬ها :
4-معیارهای کارایی مورد استفاده در پروتکل¬های مسیریابی
تعداد گام :
تعداد انتقال مورد انتظار(ETX)[4]:
زمان انتقال مورد انتظار(ETT)[5]:
مصرف انرژی :
دسترسی پذیری/قابلیت اطمینان مسیر :
5- معیارکیفیت مسیر در مسیریابی شبکه¬های بی¬سیم چند¬گامه
5-1-عملیات DSDV
5-2-تغییرات اعمالی به DSDV
5-3-عملیات DSR
5-4-تغییرات اعمالی به DSR
5-5-نتایج
5-6-مسیریابی LQSR[14]
شکل(3). تسهیم لینک های فیزیکی در یک لینک مجازی[4]
5-6-1- سربار LQSR
الگوریتم مسیر یابی :
1 - نمایی از توپولوژی در حال تغییر یک شبکه Ad-hoc
2 - لزوم امنیت در شبکه های اقتضایی
3 پروتکل مسیریابی AODV
2 - نمایی از پروتوکل مسیریابی AODV
3 - بسته RReq و RRep در پروتکل مسیریابی AODV
4 - انواع حملات بر روی شبکه های اقتضایی
1 - محاسبه مقدار راس در Merkle Hash Tree
2 - حد بالای فاصله بین گیرنده و فرستنده
5 آرایش کلید در شبکه های اقتضایی
5 - مصداقی از رمزنگاری آستانه ای در شبکه های Ad-hoc
6 - نمونه هایی از پروتکلهای امن پیشنهادی در شبکه های Ad-hoc
6.1 پروتکل مسیریابی SEAD
3 - زنجیره اعداد درهم
6.2 پروتکل مسیریابی امن برحسب نیاز به نام ARIADNE[1][65]
6 پروتکل مسیریابی امن برحسب نیاز ARIADNE
6.3 پروتکل مسیریابی ARAN
7 پروتکل مسیریابی ARAN
6.4 پروتکل مسیریابی SAODV[2][68]
پروتکل مسیریابی SAODV
7 مسایل قابل بحث در آینده بر روی امنیت شبکه های اقتضایی
تقسیم بندی اول :
Pro active(Table driven)
Reactive(On demand)
Hybrid(Table driven & On demand)
تقسیم بندیدوم:
Flat routing protocols
Hierarchal routing approaches
GPS Augmented geographical routing approaches
1 - Table driven Pro active
DSDV
WRP
CSGR
معایب : node
STAR
2.On demand Reactive
SSR
DSR
TORA
AODV
RDMAR
3.Hybrid (Pro-active / Reactive)
ZRP
AODV برای تحقق اهداف زیر طراحی شده است :
حداقل سربارکنترلی
حداقل سربار پردازشی
قابلیت مسیریابی چندگامی
نگهداری پویایتوپولوژی
عاری بودن از حلقه
این پروتکل شامل دو فاز می باشد:
1 - کشف مسیر
2 - نگهداری مسیر
کشف مسیر:
AODV انواع پیغام های زیر را تعریفمی کند:
Route Request (RREQ)
Route Reply (RREP)
Route Error (REER)
Route Reply Acknowledgment (RREP-ACK)
ارائهی سرویس مدیریت زمانی جهت بهبود عملکرد شبکههای بیسیم Ad Hoc
شکل(1)الف:A1 به طور مستقیم باA5 ارتباط دارد
شکل(1)ب:A1 ازطریقA3,A4 با A5 ارتباط دارد
1-2 سرویس مدیریت راهنما:
2- مسیربان و مسیر سنج :
شکل(2)
1-2-2 مسیربان:
2-2-2 مسیرسنج:
اتصال دو کامپیوتر به صورت بیسیم
پروتکل های مسیریابی MANET و طراحی Cross-Layer
1. طراحی Cross-Layer شبکه های بی سیم Multi-hop:
پروتکلهای امن درشبکههای ad-hoc
شبکه ad-hoc
مشکلات عمده امنیتیدرشبکههای ad-hoc
مدیریتکلید
راه حلساده
EKE
EKE چندطرفه
اصلاح پروتکلدوطرفه
EKE چندطرفه
تبادل کلیددیفی-هلمن تصدیق اصالت شده با password
نسخه چندطرفه
امنیت مسیریابی
نگهداری مسیر در ARAN
1- Table driven routing protocol
شبیه سازی شبکه هایVehicular Ad-hoc ایجاد مدل حرکتی در SUMO ))
معرفی :
نصب در ویندوز :
مثالی برای آشنایی با نحوه کار با SUMO :
لبه ها :
مسیرها :
پیکربندی :
امنیت در شبکه های Mobile ad hoc
پروتوکل های مسیر یابی (Routing Protocols)
تقسیم بندی دوم:
کاربرد های شبکه Mobile ad hoc
منابع
موضوع مطلب : سه شنبه 95 فروردین 31 :: 11:15 عصر :: نویسنده : محسن گروسی
پروژه بررسی اقلیم و معماری ماسوله در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc اقلیم و معماری ماسوله :
پیشگفتار :
شهر ماسوله با وسعت 16 هکتار در 55 کیلومتری مرکز استان گیلان (به مرکز رشت) در ایران و در 32 کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن در ناحیهای کوهستانی و جنگلی با ارتفاع 950 متر از سطح دریاهای آزاد در دامنهای صخرهای با معماری بیهمتا در ایران و حتی در جهان قرار گرفته است. ماسوله از غرب به خلخال، از شمال به ماسال و از جنوب به تارم علیا محدود است.
این شهر از نظر هماهنگی معماری با محیط طبیعی و جغرافیاییِ خود، بی نظیر بوده و طی شماره 1090 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. ازاینرو حفظ و نگهداری و تماشای این مجموعه در وضعیت کنونی و آینده از اهدافِ به ثبت رسیدن و محافظت از این شهرک قلمداد میگردد. ولی این شهرک هم اکنون رویارو با مسائلی مانند ریزش سنگ، سیل، رانش زمین، زمینلرزه، تصرف به منظور توسعه عمرانی و انسانی و تخریب و ... میباشد، که احتمال خطر را در این ناحیه به حداکثر میرساند و با توجه به اینکه در 10 کیلومتری بالاتر از ماسوله جدید، ماسوله قدیم با آثار و بازماندههای انسانی از قبیل سنگ کوره و ... در منطقهای گسترده پراکنده شده است که جزء آثار باستانی بشمار میآیند. زبان مردم ماسوله، تالشی است.
ماسوله دارای محلههای ریحانه بر، خانه بر، مسجدبر، کشه سر و اسد محله است.
قلل مهم ماسوله عبارتاند از:
شاهمعلم (شامولوم)، آسمانکوه، لاسه سر، تروشوم و کله قندی. که قله شاه معلم با ارتفاع 3050 متر بلندترین نقطه استان گیلان می باشد.
همجواری خانه ها شاخص ترین ویژگی های معماری ماسوله است. این هم جواری به گونه ای شکل گرفته که خانه ها را زنجیروار و به هم پیوسته در امتداد شیب طبیعی زمین قرار داده است
پایگاه میراث فرهنگی شهر تاریخی ماسوله در نیمه دوم سال 1380 شکل گرفت. این پایگاه بر آن است تا جایگاه شهر ماسوله را به عنوان مجموعه ای از میراث ملی ـ فرهنگی و هنری پاسداری نماید. این پایگاه موظف به تجهیز شهر ماسوله در برابر انواع آسیب ها در ساختار کالبدی ، فضایی، فرهنگی، اجتماعی ، اقتصادی و نیز حفظ الگوهای بومی است.
استحکام بخشی، مرمت شهری، نظارت بر ساخت و سازها، پژوهش در قلمرو باستان شناسی، مردم شناسی، زبان شناسی ، معرفی و آموزش و تولیدات فرهنگی فعالیت های کلی پایگاه را تشکیل می دهد.
هنر معماری ماسوله :
رشد فزاینده جمعیت جهان آثار اساسی واغلب فاجعه آمیزی بر زیستگاههای طبیعی کره زمین داشته است. مصرف بی رویه انرژی ،تخریب جنگلها وانقراض گونه های گیاهی وجانوری ازپیامدهای آن می باشد. نگرانی درباره آینده محیط زیست کره زمین و منابع آن حقیقتی انکارناپذیر است که امروز توجه جهانیان را به خود معطوف داشته است.
بسیاری بر این باورند که رشد بی رویه جمعیت ؛ منجربه شهر نشینی ودر نتیجه مصرف بیش از حد وغیر مسئولانه انرژیهای فسیلی شده است. فعالیتهای انسانی در کره زمین از یک سو به دلیل استفاده از منابع به شیوه کنونی فرصتها وامکانات نسلهای آینده را به خطر انداخته واز سوی دیگرشهرهارا که جایگاه اصلی فعالیتهای انسانی اندو بزرگترین مصرف کننده منابع طبیعی نیز به شمار می آیندرا مورد تهدید جدی قرار داده است.
در حال حاضرتوجه به توسعه پایدار از جمله مواردی است که بسیاری از متخصصان بر آن توافق دارتد. بر طبق این نظریه رسیدن به بالاترین درجه پایداری در شهرها امری حیاتی می باشد. این طور به نظر می رسد که توسعه پایدار ومفاهیم آن به خوبی بااهداف ومقاصد معماری وشهرسازی نوین سازگار بوده ومی تواند به عنوان عاملی موثرجهت تحقق اهداف پایداری مطرح شود.البته پایداری شهری تنها مربوط به مقولات زیست محیطی نمی باشد بلکه رسیدن به پویایی اقنصادی محیط زیست قابل زندگی وبرابری اجتماعی از جمله موارد مهم دیگر در این زمینه به شمار می آیند. درکل توسعه شهری پایدار را می توان به عنوان توسعه ای تعریف نمود که سلامت اجتماعی واکولوژیکی بلند مدت شهرها را بهبود بخشد.
در این مقاله سعی بر آن است تا پس از مروری بر مبدا ومنشا مفهوم پایداری؛ تعریف آن وشناخت کاربردمفاهیم پایداری درشهرسازی؛ به بررسی و تحلیل ما سوله به عنوان نمونه ای از شهرهای سنتی ایران پرداخته وبه این نتیجه ناءل شویم که ماسوله شهر پایدار محسوب می شود؛ چراکه واجد کلیه شاخصه های پایداری بوده وهمچنان پس از گذشت سالیان دراز توانسته است به مسائل محیطی خود پاسخ دهد. روش تحقیق در این مقاله به دو صورت کتابخانه ای ومیدانی خواهد بود ودر نهایت با روش تطبیقی اصول شهر پایدار وماسوله را بعنوان شهر سنتی ایران مقایسه خواهیم نمود و نتیجه خواهیم گرفت که شهرهای سنتی می تواند به عنوان یک الگوی مناسب جهت طراحی شهری پایدار در ایران مطرح شوند.
نتیجه گیری:
آنچه که می توان از این مقاله با توجه به تعاریف واصول معماری و شهرسازی پایدار نتیجه گرفت این است که ماسوله به دلایل زیر دارای طراحی معماری وبافت شهری اکولوژیک وزیست محیطی است:
1- استقرار بافت شهری در قسمت میانی کوهپایه متناسب با شرایط اقلیمی منطقه
2- جهت گیری شهر به سمت جنوب وجنوب شرقی متناسب یا شیب طبیعی زمین بدلیل استفاده هر چه بیشتر از گرمای خورشید در زمستانهای سرد وبرفی ماسوله
3- بافت شهری مطبق (پله کانی).تراکم زیاد وگسترش خانه ها در ارتفاع با حداقل مساحت هماهنگ با شیب طبیعی زمین
4- شکل گیری مسیرهای ارتباطی شمالی-جنوبی بین فضاهای شهری متناسب با توپوگرافی طبیعی زمین
استفاده از مصالح بومی مانند چوب-خشت-سنگ های طبیعی و... در معماری وسازه
5- طراحی فضاهای زیستی تابستانی(تالار)وفضای زیستی زمستانی(سومه) جهت استفاده در فصول مختلف
6- عدم وجود الودگیهای هوا0الودگیهای صوتی وسایر الودگیهای زیست محیطی
7- استفاده از منابع طبیعی مانند چشمه های طبیعی اب جهت تامین اب مصرفی شهروندان
8- طراحی سقف شیبدار با شیب ملایم جهت دفع اب باران ورطوبت ناشی از ان
9- وجودعایقهای حرارتی برای مقابله باسرمادرفصول سردوعایق رطوبتی برای جلوگیری ازنفوذباران
10- استفاده از شیارهای طبیعی کوه به عنوان کانالهای دفع فاضلاب شهری
نتیجه نهایی اینکه معماری وشهرسازی ماسوله دارای طراحی وزیست محیطی است وامروز می تواند به عنوان الگوی مناسبی جهت طراحی پایدار واکولوژیک در طراحی شهرهایمدرن مطرح شود.
منابع:
معماری مسکونی-گونه برونگرا- -انتشارات علم وصنت
کنکاشی پیرامون مفاهیم وتجارب معماری پایدار-مجله آبادی-شماره42 موضوع مطلب : |
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||