آرشیو وبلاگ لوگو آمار وبلاگ
فایل و پروژه دانشجویی دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل چهارشنبه 95 اردیبهشت 22 :: 12:28 صبح :: نویسنده : محسن گروسی
پایان نامه بررسی تنش گیری ارتعاشی![]() بازدید: 2 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 1854 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 85 پایان نامه بررسی تنش گیری ارتعاشی در 85 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docفهرست
پیشگفتار
پیشگفتار
با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی ، صنعت جوشکاری نیز دستخوش تغییرات زیادی گردیده و امروز به صنعتی کلیدی و غیر قابل انکار در میان سایر صنایع تبدیل شده است . به جرات می توان گفت که تمام صنایع کوچک و بزرگ ، به طور مستقیم یا غیر مستقم با این صنعت در ارتباط و به آن وابسته هستند . ناگفته پیداست که داشتن اطلاعات کافی در زمینه این علم ، کمک شایان توجهی به صاحبان صنایع در امر افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها و حرکت به سوی دنیای مدرن می کند . در دنیای صنعتی و پیشرفته امروز که قرن سرعت نامیده می شود تا کاربر ، علاوه بر فراگیری سریع مطالب ، توجیهات علمی و مسائل تکنیکی مورد مصرف خود را نیز دانسته و برخوردی با داشته باشد .
پایان نامه ای که تحت عنوان تنش گیری ارتعاشی در اختیار دارید ،حاصل مطالعه و تحقیق در زمینه این فرایند و استفاده از منابع علمی داخلی و خارجی می باشد که طی آن ، موضوعات مهم و اساسی فرایند تنش گیری ارتعاشی مورد بحث و بررسی دقیق و علمی قرار گرفته است.
تنشهای پسماند بوجود آمده در مراحل و عملیات های مختلف ساخت سبب افزایش سطح تنش در قطعات در حین کار و حساس تر شدن قطعات و ایجاد ترک می شوند. ایجاد اعوجاج در فریم ها و پایه های ماشین ها و ناپایداری ابعاد نیز از اثرات نامطلوب تنش های پسماند هستند. سرد شدن غیر یکنواخت قطعات در هنگام جوشکاری باعث می شود که شکل و ابعاد قطعه تغییر کند. در تنش زدایی عموماً یکی یا هر دو هدف زیر مورد نظر است:
1? پایداری ابعادی قطعه در یک مدت زمان طولانی
معمولا درصد کمی کاهش تنش های پسماند برای رسیدن به پایداری مطلوب کافی است.
2? تحمل بارهای متناوب
برای آنکه قطعات بتوانند بارهای متناوب را به خوبی تحمل کنند سطح تنش های پسماند می بایست تقریبا صفر شود.
تنش زدایی با استفاده از تغییر شکل پلاستیک؛ می توان در دمای اتاق با استفاده از اعمال تنش خارجی در ناحیه ای که تنش پسماند به وجود آمده است رسید. مقدار این تنش اعمالی باید چنان باشد که جمع جبری تنش ها از تنش تسلیم ماده تشکیل دهنده قطعه در دمای اتاق بیشتر باشد. پس از حذف تنش های خارجی سطح تنش های پسماند کاهش می یابد. مکانیزمی که شرح داده شد اساس کار روش تنش زدایی ارتعاشی است.
چکیده
تنشهای پسمانده از بارگذاری خارجی نبوده و در حالت خود تعادلی میباشند. یعنی مجموع نیروها و ممانهای ناشی از اینگونه تنشها در جسم برابر صفر میباشد. به طور خلاصه میتوان عوامل زیر را به عنوان مهمترین عوامل در تشکیل تنشهای پسمانده جوش نام برد :
1- حرارت دادن موضعی و غیرهمگون (ذوب موضعی که متأثر از هندسة اتصال و انرژی جوش است)
2- تغییر شکل حرارتی (کرنش)
3- درجه مهار یا ممانعت قطعه کار (گیرهبندی)
نوع و میزان تغییر شکلهای جوش ناشی از تنشهای پسمانده به عوامل متعددی بستگی دارد که اهم آنها عبارت است از: جنس و هندسة قطعه، شکل و موقعیت اتصال، انرژی جوش روشهای کاهش تنشها و کرنشهای پسماند جوشی: میتوان تنش ها و کرنشهای پسماند را به طرق مختلف از قبیل عملیات حرارتی پس از جوشکاری (PWHT)، عملیات مکانیکی و بعضاً جوشکاری و پیشگرم کاهش داد یا به طور مؤثر از بین برد. در عملیات مکانیکی تنش گیری ، معمولاً سازه موردنظر را با باری بزرگتر از بار طراحی شده آن (ولی کمتر از بار بحرانی) تحت بارگذاری قرار میدهند تا تنش های پسماند از طریق ایجاد کرنشهای پلاستیکی استحاله شود. پیشگرم در عملیات حرارتی عمدتاً به خاطر جلوگیری از ترک سرد بوده و معمولاً بین دمای محیط تاC? 225 صورت میگیرد. یک روش بسیار علمی جهت کاهش تنشهای پسماند جوشی استفاده از روشهای جلوگیری از ایجاد تنشهای پسماند جوشی میباشد که با توجه به شرایط جوشکاری و نوع طرح اتصال در جداول استاندارد نوع تکنیکهای کاربردی و مقادیر مربوط به آن تعیین شده است. مهمترین تکنیکهای کاربردی عبارتند از:
1-پایان جوشکاری قبل از تقاطع خط جوشها.
2- استفاده از طرح اتصالهای متفاوت با توجه به هندسه قطعه کار.
3- استفاده از پیش نشاندن قطعات به منظور کاهش انقباض عرضی، پیچش زاویهای، خمش و کمانش .
4-استفاده از تکنیکهای جوشکاری پیشبرد برای جوشکاریهای طولانی
5- رعایت ترتیب جوشکاری در ورق ها مطابق استاندارد.
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود . کلمات کلیدی : پایان نامه بررسی تنش گیری ارتعاشی , پایان نامه بررسی تنش گیری ارتعاشی , تحقیق تنش گیری ارتعاشی ,تنش های پسماند در جوشکاری , تنش گیری ارتعاشی , دانلود مقاله تنش گیری ارتعاشی , کاربرد تنش زدایی ارتعاشی ,مقاله تنش گیری ارتعاشی , پایان نامه تنش گیری ارتعاشی , پروژه تنش گیری ارتعاشی
موضوع مطلب : |
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||