آرشیو وبلاگ لوگو آمار وبلاگ
فایل و پروژه دانشجویی دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل جمعه 94 بهمن 30 :: 12:1 صبح :: نویسنده : محسن گروسی
دانلود پایان نامه مقایسه اضطراب دانشآموزان دختر و پسر سال سوم راهنمایی در 42 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست فصل اول :
منابع فارسی :
1ـ پورافکار ، نصرتالله ، نشانهشناسی بیماریهای روانی ـ نشر رسالت تبریز 1369 . 2ـ دادستان ، پریرخ ـ روانشناسی مرضی تحولی چاپ اول ، 1370 . 3ـ دژکام ، محمود ـ جزوات کاربرد آزمونهای شخصیت ، 1377? 4ـ شاملو ، سعید ، آسیب روانی ، نشر رشد ، 1372 . 5ـ کاپلان ، سادوک ، خلاصة روانپزشکی ترجمة پورافکاری نصرتالله ، ج 1 ، نشر آزاد 68 ـ 1367? 6ـ پایاننامه کارشناسیارشد (روانشناسی شخصیت)، مقایسة الگوی پاسخدهی افراد با اضطراب بالا و پائین با آزمون رورشاخ ، محمود دژکام ـ استاد راهنما : مشاور حسن احدی. 7- مارک برن و همکاران، شناخت افسردگی و اضطراب، حسن توزنده جانی، آستان قدس رضوی، 1374 . 8- تسویی و همکاران، روان پزشکی بالینی، محمدرضا نیکخواه، اشاره، 1371 ، تهران. 9- گنجی، حمزه، روان سنجی شخصیت، ساوالان، 1382 ، تهران.
پیشینة تحقیق :
یکی از زمینههای جدید روانشناسی مرضی بخصوص از جنگ جهانی دوم تاکنون قلمرو اختلالات اضطرابی است بررسیهای اخیر نشان دادهاند که اختلالات اضطرابی واجد بیشترین فراوانی در سطح کل جمعیت هستند. اگرچه اضطراب در وهلة اول بخصوص در قالب اضطراب بزرگسال پدیدههای رایج شناخته شده و فراگیر به نظر میرسد اما بررسی گام به گام آن از حد کودک شیرخواره و در طول مراحل کودکی و نوجوانی نشاندهندة اهمیت و وسعت این اختلال و تنوع شکلگیری و گوناگونی نشانههای آن است تا جائیکه برای پارهای از مؤلفان رفتارهای مرضی را میتوان به منزلة انواع راهحلهایی دانست که کودکان در مقابل اضطراب اتخاذ میکنند. (آژوریاگرا 1982 ، به نقل از دادستان 1370). به طورکلی واژه اضطراب به معنای گوناگونی مطرح شده است در لغت پریشانی، سرآسیمگی و بیتابی است اضطراب مفهوم جدیدی نیست حتی در آثار مصریان باستان نیز از آن سخن رفته است. (بک 1971) واژة Anxiety مشتق از کلمة انکسیویس[1] است که در سالهای 1925 به معنی بیقراری و پریشانی به کار رفته است. ( به نقل از بخشانی 1372) پس در آخر میگوئیم که اضطراب نتیجة رویدادهای مهم و نامشخصی است که امکان دارد فرد در آینده با آنها مواجه شود اضطراب جنبه انتظاری دارد. (جمالفر 1373)
رویکردهای نظری به اضطراب :
اضطراب هیجانی است که حداقل در شکل زودگذر و معمولی آن به وسیلة هر انسانی تجربه شده است برای توصیف ماهیت اضطراب نظرات بسیاری مورد بررسی قرار گرفتهاند.
نظریة روانکاوی :
فروید در دو نوبت به تدوین نظریة اضطراب پرداخته است با راول در نخستین آثارش اضطراب را نتیجة مستقیم سرکوبی دانسته است این مکانیزم براساس بیرونراندن تجسم گشانندهای به خارج از میدان هوشیاری، موجب میشود که بخشی از لیبیدو (Libido) به کار گرفته نشود و همین بخش است که بلافاصله تبدیل به اضطراب میگردد : اضطراب اختلالات روانی یک محصول لیبدو است همچنانکه سرکه محصول شراب است. (فروید 1905 به نقل از کاپلان 1368) پس این موضعگیری فروید مبتنی بر این اصل است که هنگامیکه سیستم عصبی در مقابله با تحریکهای بسیار شدید ناتوان است اضطراب متجّلی میشود.
نظریه رفتارگرایی :
طبق نظریههای رفتاری اضطراب یک واکنش شرطی در مقابل محیطی خاص است. (کاپلان 1368) به عبارت دیگر یک پاسخ آموخته شده به محرک ویژهای است که به ارگانیزم هشدار میدهد حادثهای ناخوشایند در شرف وقوع است و باید در انتظار وقوع ناراحتی بود (ماور 1950) . ابزارهای سنجش اضطراب : 1ـ تکنیکهای عینی 2ـ تکنیکهای فرافکنی موضوع مطلب : |
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||